Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.İçimi dökmek istediğim kimsem olmadığı için bende buraya yazmak istedim. Dedem yemedi yedirdi içmedi içirdi giymedi giydirdi torunlarını evlatları gibi severdi hiç ayrım yapmazdı. Dedem son 1 aydır prostat kanseriyle mücadele ediyordu. Bugün gece saat 00:30-01:00 arası uykusunda 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastalığı o kadar ilerledi ki 2 haftada yürüyemeyecek hale geldi. Konuşmak, bir şeyler anlatmak isterdi ama dili dönmezdi anlamazdık. Canımdan çok sevdiğim dedemi toprağa verdik. Böyle olacağını bilseydim daha çok vakit geçirirdim. Ailenizin kıymetini bilin bolca vakit geçirin giden geri gelmiyor maalesef...
İçimi dökmek istediğim kimsem olmadığı için bende buraya yazmak istedim. Dedem yemedi yedirdi içmedi içirdi giymedi giydirdi torunlarını evlatları gibi severdi hiç ayrım yapmazdı. Dedem son 1 aydır prostat kanseriyle mücadele ediyordu. Bugün gece saat 00:30-01:00 arası uykusunda 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastalığı o kadar ilerledi ki 2 haftada yürüyemeyecek hale geldi. Konuşmak, bir şeyler anlatmak isterdi ama dili dönmezdi anlamazdık. Canımdan çok sevdiğim dedemi toprağa verdik. Böyle olacağını bilseydim daha çok vakit geçirirdim. Ailenizin kıymetini bilin bolca vakit geçirin giden geri gelmiyor maalesef...
Başınız sağolsun hocam. Benim dedem'de felçten vefat etmişti 6-7 sene önce.İçimi dökmek istediğim kimsem olmadığı için bende buraya yazmak istedim. Dedem yemedi yedirdi içmedi içirdi giymedi giydirdi torunlarını evlatları gibi severdi hiç ayrım yapmazdı. Dedem son 1 aydır prostat kanseriyle mücadele ediyordu. Bugün gece saat 00:30-01:00 arası uykusunda 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastalığı o kadar ilerledi ki 2 haftada yürüyemeyecek hale geldi. Konuşmak, bir şeyler anlatmak isterdi ama dili dönmezdi anlamazdık. Canımdan çok sevdiğim dedemi toprağa verdik. Böyle olacağını bilseydim daha çok vakit geçirirdim. Ailenizin kıymetini bilin bolca vakit geçirin giden geri gelmiyor maalesef...
İçimi dökmek istediğim kimsem olmadığı için bende buraya yazmak istedim. Dedem yemedi yedirdi içmedi içirdi giymedi giydirdi torunlarını evlatları gibi severdi hiç ayrım yapmazdı. Dedem son 1 aydır prostat kanseriyle mücadele ediyordu. Bugün gece saat 00:30-01:00 arası uykusunda 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hastalığı o kadar ilerledi ki 2 haftada yürüyemeyecek hale geldi. Konuşmak, bir şeyler anlatmak isterdi ama dili dönmezdi anlamazdık. Canımdan çok sevdiğim dedemi toprağa verdik. Böyle olacağını bilseydim daha çok vakit geçirirdim. Ailenizin kıymetini bilin bolca vakit geçirin giden geri gelmiyor maalesef...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.