300 TL Civarı Kasa Önerisi (PSU yok)

Valla PSU'suz modelini bulsam direk kapıcam.

Bende öyle yaptım zaten silencio 650 ve carbide 400r a baktım ama z12 plus ı yada thermaltake lvl10 u göremedim.[/QUOTE]
THERMALTAKE Level 10 GTS OYUN KASASI.PSU 'SUZ 377,73 TL Sanalpazar.com'da 33216818
Bir bakın derim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş valla PSU lu modelle arada fiyat farkı çok az kasayı alıp PSU yu 100 TL ye satsam kardayım
Elinizdeki PSU vazgeçilemeyecek bir PSU heralde. Aslında neden PSU'suz istediğinizi de anlamış değilim /:[/QUOTE]
Çünkü elimde zaten corsair 750 watt modüler var daha kutusundan çıkmamış bekliyor garibim.

Bende pc toplama arifesindeyim bu konuyu o yüzden takip ediyorum çünkü iki kararsız kaldığım konu var monitör ve kasa msi 970 alicam o yüzden gözükmesini istiyorum.

Bende pc toplama arifesindeyim bu konuyu o yüzden takip ediyorum çünkü iki kararsız kaldığım konu var monitör ve kasa msi 970 alicam o yüzden gözükmesi istiyorum.
Valla ben adım adım gidiyorum bir anda yüklenmemek için ilk önce SSD aldım ondan sonra HDD, PSU elimde en büyük dilimi CPU, GPU, RAM ve MOBO ya yatırıcam.

Bende klavye, fare, SSD, ram var bunları aldım benim fazla zamanım yok arti öyle iki ayda bi parça almak istemiyorum 4000 tl basicam alicam canavarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…