300 TL Civarı Kasa Önerisi (PSU yok)

Maalesef. Bu kasayı aldıktan sonra bir de bunu;Thermaltake TR2 800W ya da başka bir psu olabilir almak gerekiyor. Bu da ayrıca masraf demek...

Çok özür dilerim dahili nasıl oluyorda o klavye yi öyle ışıklandırıyor?
Klawye razer blackwidow 2014 dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan kapağı açık kullanacaksanız tercih edilebilir...
O zaman sessizlikten feragat etmiş olurum.[/QUOTE]
İlk önerdiğim kasa da çok güzel. Hem sessiz, hem de serin. Son karar sizin tabikide... Neden o kasayı almanız konusunda bu kadar ısrarcı oldum bilmiyorum. Kendim kullanıp çok memnun kaldığım için olabilir. :)

Kasa işini bence şubeye git gör öyle al dünkü sanalda kasayı hadise olarak tanitiyorlar eve gelen Kezban çıkıyor :) bence git dokun içine bak fanlara bak daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman sessizlikten feragat etmiş olurum.
İlk önerdiğim kasa da çok güzel. Hem sessiz, hem de serin. Son karar sizin tabikide... Neden o kasayı almanız konusunda bu kadar ısrarcı oldum bilmiyorum. Kendim kullanıp çok memnun kaldığım için olabilir. :)[/QUOTE]
Valla PSU'suz modelini bulsam direk kapıcam.

Kasa işini bence şubeye git gör öyle al dünkü sanalda kasayı hadise olarak tanitiyorlar eve gelen Kezban çıkıyor :) bence git dokun içine bak fanlara bak daha iyi olur
Bende öyle yaptım zaten silencio 650 ve carbide 400r a baktım ama z12 plus ı yada thermaltake lvl10 u göremedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı