Mehmet Sıtkı Avşar
Hectopat
Çok özür dilerim dahili nasıl oluyorda o klavye yi öyle ışıklandırıyor?
Klawye razer blackwidow 2014 dostum.Çok özür dilerim dahili nasıl oluyorda o klavye yi öyle ışıklandırıyor?
Mid tower olanına yönelebilirsiniz.Önerdiğiniz kasa tam anlamıyla harika fakat PSU'suz yok.
Yan kapağı açık kullanacaksanız tercih edilebilir...Sessizliğe önem verdiğim için çok aklıma yattı fakat ısınma sorunu yaratabilir gibi bir his var içimde.
SILENCIO 650 PURE MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Tapatalk üzerinden giriyorumMaalesef. Bu kasayı aldıktan sonra bir de bunu;Thermaltake TR2 800W ya da başka bir psu olabilir almak gerekiyor. Bu da ayrıca masraf demek...
Klawye razer blackwidow 2014 dostum.
O zaman sessizlikten feragat etmiş olurum.[/QUOTE]Yan kapağı açık kullanacaksanız tercih edilebilir...
Arkadaşa katılıyorum.Kasa işini bence şubeye git gör öyle al dünkü sanalda kasayı hadise olarak tanitiyorlar eve gelen Kezban çıkıyorbence git dokun içine bak fanlara bak daha iyi olur.
İlk önerdiğim kasa da çok güzel. Hem sessiz, hem de serin. Son karar sizin tabikide... Neden o kasayı almanız konusunda bu kadar ısrarcı oldum bilmiyorum. Kendim kullanıp çok memnun kaldığım için olabilir.O zaman sessizlikten feragat etmiş olurum.
Bende öyle yaptım zaten silencio 650 ve carbide 400r a baktım ama z12 plus ı yada thermaltake lvl10 u göremedim.Kasa işini bence şubeye git gör öyle al dünkü sanalda kasayı hadise olarak tanitiyorlar eve gelen Kezban çıkıyorbence git dokun içine bak fanlara bak daha iyi olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.