300 TL civarında PC için gamepad önerisi

egebudak35

Decapat
Daha fazla  
Şimdilik Mortal Kombat ve NBA 2k21 gibi oyunlarda kullanacağım fakat ileride bunların arasına başka oyunlar da eklenir. Bütçem 250-300 civarı. Tek isteğim kronik sorunu vs olup daha 2. aydan sorun çıkartmaması. Monster'in Gamepadi ilgimi çekti beğenen olmuş beğenmeyen olmuş onun hakkında da bilen arkadaşlar yorum yapabilirse çok mutlu olurum. Açıkçası gamepad konusunda biraz cahilim bu yüzden her türlü öneriye açığım. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

FIFA için almıştım; Logitech F310 ( 10 Aydır sorunsuz kullanıyorum.)
Xbox 360 Controller (Bu ürünün replikaları çok. Kardeşim için almıştım bunu da 5 aydır sorunsuz kullanıyorum.)

İki üründe yaylı yani Forza gibi oyunlarda ne kadar basarsan o kadar gaz veriyor araca.
FIFA için almıştım; Logitech F310 ( 10 Aydır sorunsuz kullanıyorum.)
Xbox 360 Controller (Bu ürünün replikaları çok. Kardeşim için almıştım bunu da 5 aydır sorunsuz kullanıyor.)

İki üründe yaylı yani Forza gibi oyunlarda ne kadar basarsan o kadar gaz veriyor araca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı