300 TL fare önerisi

PenguenAdam

Hectopat
Katılım
24 Mart 2021
Mesajlar
1.289
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Yakında bir mouse almayı planlıyorum, o yüzden bütçeme uygun fareleri belirledim.







3-4 senedir Logitech M.280 kullandığım için onun gibi bir mouse bakıyorum. Her fareye alışabilirim. Sizce hangisini almalıyım?

İyi akşamlar.
 
Tutuş şekliniz ve elinizin uzunluğu nedir?
Tutuş şeklim tam olarak belirgin değil her zaman farklı bir şekilde tutuyorum sabit değil yani. Elimin uzunluğu ise 25 CM.
Viper Mini
Catar Pro
CM110
Rival 3
Omen Reactor
Bunlar kaldı diğerlerini eledim. En son düşünce olarak CM110 yada Katar Pro koydum. Eğer diğerleri pahalı gelirse tabi.
 
Son düzenleme:
Tutuş şeklim tam olarak belirgin değil her zaman farklı bir şekilde tutuyorum sabit değil yani. Elimin uzunluğu ise 25 cm.
Viper Mini.
Catar Pro.
CM110.
Rival 3
Omen Reactor.
Bunlar kaldı diğerlerini eledim. En son düşünce olarak CM110 ya da Katar Pro koydum. Eğer diğerleri pahalı gelirse tabii.

Hocam eliniz büyük, Katar Pro küçük gelecektir. Sharkoon light 2 200 var Hepsiburada üzerinde. İlk alışverişte 50 TL indirim geliyor. 309 TL oluyor, ona da bir bakın derim.
 
Hocam eliniz büyük, Katar Pro küçük gelecektir. Sharkoon light 2 200 var Hepsiburada üzerinde. İlk alışverişte 50 TL indirim geliyor. 309 TL oluyor, ona da bir bakın derim.
Hocam baktım fakat 350 veya 310 lirada biraz fazla gibi ayrıca delikli bir mouse. Ama alternatif olarak kafamda var. Peki hocam diğerleri ? Küçük veya büyük olarak değerlendirebilir misiniz hangisi daha iyi gibi bu 5 mouse arasından?
 
Hocam baktım fakat 350 veya 310 lirada biraz fazla gibi ayrıca delikli bir mouse. Ama alternatif olarak kafamda var. Peki hocam diğerleri? Küçük veya büyük olarak değerlendirebilir misiniz hangisi daha iyi gibi bu 5 mouse arasından?

Viper Mini ve Katar Pro küçük. Omen Reactor ağır, Rival 3 birazcık iyi fakat lod sorunu vardı sanırım. O pek mühim bir şey değil. CM110 hakkında bir bilgim yok.
 
Hocam lod sorunu ne demek ? OMEN Reactor'e ağır diyorsunuz açıkçası gerçekten arada kaldım. İlk önerdiğiniz Sharkoon modeli dışında ne önerebilirsiniz?
 

Geri
Yukarı