300 TL Gamepad önerisi

@Motionless ın white hocam merhabalar bende Pusat Pro veya Trust 590 almayı planlıyorum çoğunlukla PC'de kullanacağım yaklaşık 1 yıl geçmiş memnun musunuz merak ettim? Ve pil, batarya kısmında sıkıntı yaşadınız mı?
 
Trust 590 kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntı olabilecek yanı küçük olması.

Xbox tarzında kol almak istiyorum o yüzden o ürüne baktım, ne zamandır kullanıyorsunuz tuşlarında bir sıkıntı çıktı mı? Ve batarya sıkıntısı falan var mı pil durumu falan yok değil mi Xbox kollari gibi? Bataryası var?
@Kangal_tanrisi
 
Her ne kadar kullanmasamda bütçeniz ve istediğiniz özellikler sadece Monster Pusatı önermemizi sağlıyor, bütçe biraz daha artabilirse ve oyunlarınızı steam den oynuyorsanız DS4 derim. steam, oyunları ds4 için ek program ihtiyaç duymadan oynayabiliyor.
 
Her ne kadar kullanmasamda bütçeniz ve istediğiniz özellikler sadece Monster Pusat'ı önermemizi sağlıyor, bütçe biraz daha artabilirse ve oyunlarınızı Steam'den oynuyorsanız DS4 derim. Steam, oyunları DS4 için ek program ihtiyaç duymadan oynayabiliyor.

Xbox tarzı kol istiyorum, ve diğer kollarda ek programa ihtiyaç duymuyor diyr biliyorum.
 
Hala kullanıyor musunuz acaba? Memnun musunuz? Kötü yanları var mı? F310 veya F710 kullandıysanız boyutlarını karşılaştırabilir misiniz?

F310'u denediğim için boyut olarak benzerler keza F710'da aynı şekilde. Benim için konfor kısmında da F310-710'dan daha daha iyi, tabii bu kişiden kişiye kullanım senaryosuna göre değişir.

Tek kötü yanı telefona bağlayınca bazı oyunların desteğinin olmaması, elle ayarlayınca düzeliyor tabii.

Onun haricinde zerre sorun yaşamadım, net şekilde alınır. 300 TL altındaysa zaten rakipsiz bir gamepad.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı