Azteq
Centipat
Arkadaşlar uzun zamandır klavye bakıyorum. Aklımda birkaç klavye var fakat karar veremedim. Bir klavye daha çok gözüme çarpıyor. F/P olarak da çok iyi gibi geliyor bana. Acaba kullanan arkadaşlar var mı? Ya da yorum yapabilecek arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ediyorum. 300 TL'den fazla para vermek istemiyorum çünkü kulaklık da alacağım.
Mekanik hisli değil de gerçek mekanik yani Blue Switch olması ve RGB aydınlatmalı olması da biraz ön planda.
Bu arada gözüme çok çarpan klavye;
www.incehesap.com
Eklemeyi unuttuğum bir şey daha var;
www.incehesap.com
Üstte gösterdiğim klavye outemu Blue Switch, yazılımı var, suni deri bilek destekli.
Allta gösterilen klavye ise content optik Switch'e sahip bildiğim kadarı ile yine Blue Switch, suya dayanıklı ve fotoğrafta gösterilene göre bilek desteği sert plastik malzemeden
Bu iki klavye şu anda aklımda olan en iyi klavyeler benim gördüklerim en azından. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Eğer yoksa hangisini seçmem daha iyi olur?
Mekanik hisli değil de gerçek mekanik yani Blue Switch olması ve RGB aydınlatmalı olması da biraz ön planda.
Bu arada gözüme çok çarpan klavye;
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Suya Dayanıklı Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Allta gösterilen klavye ise content optik Switch'e sahip bildiğim kadarı ile yine Blue Switch, suya dayanıklı ve fotoğrafta gösterilene göre bilek desteği sert plastik malzemeden
Bu iki klavye şu anda aklımda olan en iyi klavyeler benim gördüklerim en azından. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Eğer yoksa hangisini seçmem daha iyi olur?
Son düzenleme: