300 TL Mekanik klavye ve kulaklık önerisi

Ya dostum teknoloji şans işidir fakat bu ürün kötü. JD 711'de bir sürü sorun yaşayan insan var. Tek birisi sorun yaşamadı diye sizde yaşamayacağını mı düşünüyorsunuz? Bazı sorun yaşayan insanlar;

İyide 711 almayacağım ki.
KB435L klavyenin num padi olmaması bir sorun çıkarır mı?
 
Gamepower kalitelidir(kalitesiz diyen kullanmamıştır) fakat o fiyat bandında daha iyi klavyeler var.
Kulaklık olarak bunu alın indirime girmiş çok güzel kulaklık.

Elimden kaç tane ilk ayında sorunlar çıkaran klavyesi geçti rezil markanın neresi kaliteli?
Çakma Switch'leri mi kaliteli, rezil malzemesi mi kaliteli yoksa PCB'si mi kaliteli? Ben bunlardan hiçbir kaliteli yanını göremedim.

KB435L bakacağım bir. Onun dışında James Donkey'den sorun çıkacağını düşünmüyorum. Buradaki bir arkadaş 3 yıl kullanmış.
Ve canlı test ettim bende sesi mikrofonu rahatlığı gayet güzel.

Memnun olunması kaliteli olduğu anlamına gelmiyor maalesef.

Gir şikayet Var'a tonla bir konu var zaten kaliteli olsa kalitesiz demeyiz. Şu forumda kaç kişiye ekipman önerisi yapıyoruz ve bu konularda fazlasıyla bilgiye sahibiz aksi taktir önerdiğimiz kişiler aldıkları üründen fazlasıyla memnun olmazdı.

Al sana JD710 bir bak bakalım nasılmış o süper ürün.

Bu sadece James Donkey seçince ilk iki sayfasında JD710 hakkında olan sorunlar.

Bu kadar adam ses sorunu yaşıyorsa illaki bir sorunu vardır eğer yok diyorsan ne diyeyim sürün servis kapılarında sorunu çıkınca.
 
Konuda "Gamepower, JD çok iyidir, kötü diyen kullanmamıştır" gibi ibareler gördüm. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim.

"Mantığı olan arkadaşların" önerdiklerini alın. JD - Gamepower- Rampage gibi ürünlerden uzak durun.
 
Arkadaşlar Gamepower, Rampage, James Donkey bu ürünlerin ya da diğer bilinmedik ürünlerin klavyelerini almayın bence şöyle ki ben kendim Gamepower saber kullanıyorum tuşlara basma sorunu var ara sıra bir tuşa 2-3 kere basmanız lazım + yay sesi var ki çok hor kullanan bir insan değilim klavyeyi tam ayarında tuşlara basarım bir arkadaşım da rampage kullanıyor onda da aynı sorun var imiş tuşlara basmama sorunu böyle şeylere dikkat edin lütfen ya da biraz daha paranızı biriktirin adam akıllı ürünler alın içiniz gönlünüz rahat olsun ferah ferah oyunda oynayın yazı da yazın :)
 
Sorun yaşarsam iade ederim 15 gün içerisinde belli olmaz mı sorunlu olup olmadığı? Ben sadece kulaklığı görüp kullandım ve hoşuma gitti o yüzden aldım. Her üründe sorun olabilir, arkadaşımda ilk aldığında mikrofonundan cızırtı geliyordu, değişim istedi ve yenisini gönderdiler, bu her üründe olabilecek bir şey.
 
15 gün içinde belli olmaz. uzun vadede olur ki kulaklık'ın geri iade edileceğini zannetmiyorum
 

Geri
Yukarı