300 TL mouse önerisi

Bütçe
300

sashafps

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
290
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam, Corsair Katar Pro XT kullanıyorum ve çok da memnunum ama ani bir öfke ile kırdım maalesef, tekrardan sipariş vereceğim.
Corsair Katar Pro XT'nin Wireless olanından mı sipariş edeyim yoksa Razer Viper mini gibi bir mouse da tercih edebilir miyim? Önerileriniz nedir?
Razer Viper mini ya da Razer deathadder v2 mini hakkında düşünceleriniz neler?
Yardım lütfen.
 
Son düzenleme:
Hocam DeathAdder V2 mini de Katar Pro XT de, Viper mini de çok güzel mouseler hangisine içiniz ısınırsa onu alabilirsiniz bence, pişman etmez 3'ü de. Fakat ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA bu mouse de fazlasıyla indirimde buna da bakabilirsiniz.
Önerdiğiniz mouse'da çok güzelmiş inceledim, fakat boyutu birazcık büyük benim için katar pro xt tam istediğim boyutlarda v2 mini de öyle ama şuan kafam çok karışık sizce ne tercih etmeliyim?
 
Önerdiğiniz Mouse'da çok güzelmiş inceledim, fakat boyutu birazcık büyük benim için Katar Pro XT tam istediğim boyutlarda V2 mini de öyle ama şu an kafam çok karışık sizce ne tercih etmeliyim?

Hocam gerçekten benim de kafam karışırdı böyle bir durumda ama Katar Pro XT kullandığım için önceden (sizin yerinizde olsam) Viper mini veya DeathAdder V2 mini tercih ederdim. Ama ROG Pugio da aklımı çeliyor. :)
 
Hocam gerçekten benim de kafam karışırdı böyle bir durumda ama Katar Pro XT kullandığım için önceden (sizin yerinizde olsam) Viper mini veya DeathAdder V2 mini tercih ederdim. Ama ROG Pugio da aklımı çeliyor. :)
valla benim de aklımı çeldin kanka hahah :D ama genede bildiğimden şaşmak istemiyorum bu arada bu Corsair Katar Pro XT'nin wireless'i yok mu? Pro modelinin var fakat XT'nin yok sanırım?
 
Vallahi benim de aklımı çeldin kanka hahah :D ama genede bildiğimden şaşmak istemiyorum bu arada bu Corsair Katar Pro XT'nin Wireless'i yok mu? Pro modelinin var fakat XT'nin yok sanırım?

Evet düz modelin kablosuz versiyonu var. XT de sadece kablolu var. Bence bir de Razer dene. Ya da ROG Pugio alıp forumda satarsın, daha sonra istediğini tekrar alabilirsin kar ile beraber.
 
Hocam simetrik istersen Viper mini, sağ elin rahat ettiği bir model istersen DeathAdder v2. Viper da 50M tıklama ömrü var, DeathAdder da 80M ayrıca DeathAdder daha kaliteli duruyor bence.
sensör ikisinde de aynı mı? ben pek anlamadığım için size sormak istiyorum kusura bakmayın.
 
Sensör ikisinde de aynı mı? Ben pek anlamadığım için size sormak istiyorum kusura bakmayın.

Viper mini de pmw 3359 varken, V2 mini de sadece optik sensör yazmışlar belirtmemişler hocam. Ama hocam forumdaki konulara bakarsanız herkes sensörünü beğenmiş, memnunlar.
 

Geri
Yukarı