300 TL'ye klavye mouse önerisi

Bütçe
300
Birçok arkadaşım Rampage alma diyor bilgisayarcı bir abime de sordum aynı şeyi dedi memnun değilim diyor klavyesinden de mousedan da aşırı kararsızım.
Rampage'in çoğu ürünü rezalet, şaşılacak bir şekilde düzgün bir bilgisayarcı tanıdığınız varmış 😁 İlk öneriler güzel, eğer klavyenin aydınlatması daha önemli derseniz üstteki Trust klavyeyi tercih edebilirsiniz. Aydınlatma konusunda KB487L'den daha iyi ama multimedya tuşları yok.

O zaman klavyeyi ışıklı alın fareniz zaten varmış ki fare karanlıkta olsa bile kullanılır iki tuş var alt tarafı. Benim de daha yeni almış olduğum şu klavyeyi önerebilirim çok yumuşak basımlı bayağı rahat.

http://Ben denizkayanın önerdiği ürünleri alacağım teşekkürler önerileriniz için.

O zaman klavyeyi ışıklı alın fareniz zaten varmış ki fare karanlıkta olsa bile kullanılır iki tuş var alt tarafı. Benim de daha yeni almış olduğum şu klavyeyi önerebilirim çok yumuşak basımlı bayağı rahat.

Membran klavye nedir nasıldır pek fazla bilgim yok ama küçük bir araştırma sonrası mekanik klavyenin membrana göre daha dayanıklı olduğunu öğrendim yani paraya biraz kıyıp mekanik klavye almayı düşünüyorum eğer ki mekanik klavye almaya kalksam hangisini almalıyım sizin bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Membran klavye nedir nasıldır pek fazla bilgim yok ama küçük bir araştırma sonrası mekanik klavyenin membrana göre daha dayanıklı olduğunu öğrendim yani paraya biraz kıyıp mekanik klavye almayı düşünüyorum eğer ki mekanik klavye almaya kalksam hangisini almalıyım sizin bir öneriniz var mı?
Mekanikler daha dayanıklı evet fakat onları genelde oyuncular tercih ediyo tabi sen de alabilirsin ama önermem çünkü 300 TL'ye kaliteli bı mekanik klavye maalesef ki bulmak nerdeyse imkansız kaliteli bir şey için en az 600 TL gözden çıkarmak lazım. Mekanik klavyeler gecikme süresi falan o konularda daha başarılılar o yüzden oyun oynayanlar tercih ediyor sen pek oyun oynamicam demistim zaten membran alman daha iyi olur.

Mekanikler daha dayanıklı evet fakat onları genelde oyuncular tercih ediyor tabii sen de alabilirsin ama önermem çünkü 300 TL'ye kaliteli bir mekanik klavye maalesef ki bulmak neredeyse imkansız kaliteli bir şey için en az 600 TL gözden çıkarmak lazım. Mekanik klavyeler gecikme süresi falan o konularda daha başarılılar o yüzden oyun oynayanlar tercih ediyor sen pek oyun oynamayacağım demistim zaten membran alman daha iyi olur.

Anladım önerebileceğiniz bir mekanik klavye var mı 600 TL paraya kıyıp alacağım mecbur yapacak bir şey yok.

Anladım önerebileceğiniz bir mekanik klavye var mı 600 TL paraya kıyıp alacağım mecbur yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı