300 TL'ye Red Switch vs Blue Switch

Forumdaki en önerilen klavye hocam araştırın biraz.

Hocam bu arada şu an kullandığım klavye Gamenote KB435l iyi klavye küçük numpad yeri yok (ben kullanmadığım için fazla öenmsemedim) onun dışında resimlerinde küçük enter görünüyor fakat büyük enter var almanı öneririm güzel klavye.

Hocam bu arada şu an kullandığım klavye Gamenote KB435l iyi klavye küçük numpad yeri yok (ben kullanmadığım için fazla öenmsemedim) onun dışında resimlerinde küçük enter görünüyor fakat büyük enter var almanı öneririm güzel klavye.

Alacağım zaten de 2 yıl götürür mü acaba?

Merhabalar. Max 300 TL bandında bir klavye bakıyorum. Rampage'in uygun fiyatlı bir sürü klavyesi var ama Blue Switch mi Red Switch mi alsam karar veremedim. Blue Switch ses için Red Switch hız için önemli diyorlar ama benim için ikisi de çok önemli. Hangisini seçmeliyim? Max 300 TL fiyat bandında önerebileceğiniz bir klavye var mıdır?

Vallahi ben 5 aydır Gamepower Ogre kullanıyorum ufak yay sesi dışında hiçbir sorunu yok Red Switch kullanıyorum ayrıca yay sesi kulaklıkta duyulmuyor bile.

Kardeşim herkes her şeyi sevmek zorunda değil önce yazdığımı oku araştırdım diyorum araştır diyorsun sevmedim kardeşim sevdirmek zorunda değilsin.

Dostum burada biz klavyeyi sevdiğimiz için önermiyoruz, iyi olduğu için öneriyoruz. Sen neyin tripine girmişsin böyle!

Kanka almadığın ürünü insanlara güzel güzel demek de neyse.

Almamış olmam kullanmadığım anlamına gelmiyor. Ve kullanan herkesin memnun olduğunu tek bir aramayla görebilirsin. Mesela Corsair, razerr Logitech ürünleri kullanmadan da kaliteli olduğunu anlayabilirsin. Gamenote markasının da birçok ürünü F/P ürünü olup fiyatına göre gayet kaliteli ürünlerdir. Burada 0 araştırmayla bana ahkam kesme lütfen.
Kanka almadığın ürünü insanlara güzel güzel demek de neyse.
Ayrıca yazım kurallarına dikkat etmeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı