3000-4000 TL GTX 1060 tabanlı sistem önerisi

Katılıyorum ama muhtemelen sana 1060 3GB alma diyecekler VRAM'inden dolayı. Ama sana kafan karışmasın diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alakası yok. Hiç bir zaman VRAM'den dolayı bir kartı düşük görmedim. 1060, 1050 Ti'ye oranla çok daha yüksek bir kart.

Vatan'dan olursa iyi olur.
Alakası yok. Hiç bir zaman VRAM'den dolayı bir kartı düşük görmedim. 1060, 1050 Ti'ye oranla çok daha yüksek bir kart.

Kardeşim fark ettiysen 1060 3GB daha iyi demeye çalışıyorum. Kanıt olarak ise video attım. 1060'ın 1050 Tİ dan daha iyi olduğunu anlayan birisiyim.
Vatan'dan olursa iyi olur

Topladım ama 8. nesil anakartların ucuzları falan stokta yoktu. O yüzden ;
Ekran Alıntısı.PNG

ama daha iyisi toplabilir. Yani bu anakartın 390TL olanı da var. O yüzden bu şekilde topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim fark ettiysen 1060 3GB daha iyi demeye çalışıyorum. Kanıt olarak ise video attım. 1060 'ın 1050 Tİ dan daha iyi olduğunu anlayan birisiyim.

Eki Görüntüle 317394
ama daha iyisi toplabilir. Yani bu anakartın 390TL olanı da var. O yüzden bu şekilde topladım.
Önerin için sağ ol.

Kardeşim fark ettiysen 1060 3GB daha iyi demeye çalışıyorum. Kanıt olarak ise video attım. 1060 'ın 1050 Tİ dan daha iyi olduğunu anlayan birisiyim.

Eki Görüntüle 317394
Gayet güzel sistem.

Arkadaşlar 3000 ila 4000 TL arası GTX 1060 3GB'lı sistem almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu sistem daha iyi.
i3 8100 sakın alma. Bende çok darboğaz yapıyor özellikle de GTA 5 ve BF1’de. 30-40 FPS alıyorum GTX 1060 ile. PC’ye geçince kanıtları eklerim.
Ben G4600 ve 730 ile 20 FPS alıyorum nasıl 30 FPS oluyor başka bir sıkıntı olabilir.
Vatan'dan olursa iyi olur

İnternet üzerinden mi alacaksınız ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    57,3 KB · Görüntüleme: 86
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı