3000-5000 TL Arası En İyi Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Bütçe
3.000-5.000

rarebullut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Oyunlarda en iyi ses deneyimini almak için bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçem minimum 3.000 TL, maksimum 5.000 TL olacak şekilde ayarladım. Önceliğim oyunlarda net ses kasabilmek, kaliteli mikrofon performansı ve uzun süreli kullanımda rahatlık.
RGB ya da tasarımdan ziyade daha çok ses kalitesi, mikrofon netliği ve surround performansı benim için önemli. Müzik dinlerken de tatmin edici olursa ekstra güzel olur.
Kullananların deneyimlerini ve önerilerini duymak isterim. Sizce bu bütçede alınabilecek en mantıklı gaming kulaklık hangisi olur?
Şimdiden teşekkür ederim. 🙏

Rog Pelta güzel sanırım forumda çok öneriliyor. Sonra Cloud 3 Wireless olabilir.
Pelta minimum 6k'ya geliyor. Cloud 3 S çıktı en ucuza 5600 civarlarına var belki o bakılabilir.

HS80 alınabilir, eğer mikrofon öncelikli ise. Ses kalitesi de iyidir fakat kırılma şikayeti çok.

Dün stoklar bitmeseydi 5100'e Nova 5X vardı. Düz 5 versiyonu belki 5500 gibi fiyatlara bulunabilir.

Aşırı memnunum her konuda.

Rog Pelta güzel sanırım forumda çok öneriliyor. Sonra Cloud 3 Wireless olabilir.
Yorumunuz için teşekkürler fakat önerdiğiniz iki kulaklık da 6k bandında ne yazık ki bunları alamam.

Pelta minimum 6k'ya geliyor. Cloud 3 S çıktı en ucuza 5600 civarlarına var belki o bakılabilir.

HS80 alınabilir, eğer mikrofon öncelikli ise. Ses kalitesi de iyidir fakat kırılma şikayeti çok.

Dün stoklar bitmeseydi 5100'e Nova 5X vardı. Düz 5 versiyonu belki 5500 gibi fiyatlara bulunabilir.
Pelta güzel gözüküyor Cloud 3 S hakkında pek bilgim bulunmuyor fakat düz Cloud 3 nasıl sizce? Ayrıca mikrofon çok öncelikli değil sadece oyunun veya konuştuğum kişilerin seslerinin tekrar mikrofona sekmemesi yeterli olacaktır Corsair iyi bir marka ayrıca Void Elite'de indirimde gözüküyor sizce o nasıl? Ek olarak SteelSeries'ın yeni kulaklıkları biraz büyük duruyor eğer bahsettiğiniz ürünlerden alırsam çok büyük olur mu?

Aşırı memnunum her konuda.
Öneriniz için teşekkürler Void Elite'dan iyi mi?

Son düzenleme:
Pelta güzel gözüküyor Cloud 3 S hakkında pek bilgim bulunmuyor fakat düz Cloud 3 nasıl sizce? Ayrıca mikrofon çok öncelikli değil sadece oyunun veya konuştuğum kişilerin seslerinin tekrar mikrofona sekmemesi yeterli olacaktır Corsair iyi bir marka ayrıca Void Elite'de indirimde gözüküyor sizce o nasıl? Ek olarak SteelSeries'ın yeni kulaklıkları biraz büyük duruyor eğer bahsettiğiniz ürünlerden alırsam çok büyük olur mu?

Öneriniz için teşekkürler Void Elite'dan iyi mi?
HS80, Void'den kesinlikle daha iyi. Cloud 3 ses kasma ve mikrofon işlerinde çok çok iyi olduğu defalarca forum kullanıcılarından da duyuluyor. Bildiğim kadarıyla Cloud 3 S olan yeni versiyon eski olanın daha güncellenmiş ve eksikliklerini kapatmış hali. Ses kasma muhabbetlerini önemsediğin için ben Cloud 3 S almanı öneririm tabii bütçe çıkarsa. Cloud 3'ün kablolu versiyonu ucuz fakat bildiğim kadarıyla kablosuz versiyona göre daha kötüymüş.

HS80, Void'den kesinlikle daha iyi. Cloud 3 ses kasma ve mikrofon işlerinde çok çok iyi olduğu defalarca forum kullanıcılarından da duyuluyor. Bildiğim kadarıyla Cloud 3 S olan yeni versiyon eski olanın daha güncellenmiş ve eksikliklerini kapatmış hali. Ses kasma muhabbetlerini önemsediğin için ben Cloud 3 S almanı öneririm tabii bütçe çıkarsa. Cloud 3'ün kablolu versiyonu ucuz fakat bildiğim kadarıyla kablosuz versiyona göre daha kötüymüş.
cloud 3 s'i bu kadar önermenizin sebebi nedir? cloud 3 kablosuz zorlarsam alabilirim fakat hs80 hakkında ben de öyle düşünüyordum ve dediğiniz gibiymiş peki hs80 mi cloud 3 kablosuz veya kablolu mu?

cloud 3 s'i bu kadar önermenizin sebebi nedir? cloud 3 kablosuz zorlarsam alabilirim fakat hs80 hakkında ben de öyle düşünüyordum ve dediğiniz gibiymiş peki hs80 mi cloud 3 kablosuz veya kablolu mu?
Ses kasma ve mikrofon konusunda ihtiyacını karşılaması konusunda öneriyorum fakat bütçeni zorluyorsa gerek yok HS80 de alabilirsin. Şahsen yerinde olsam bu fiyatlara çıkmadan 2800 TL'ye MCHOSE V9 Pro alırdım. Düzgün EQ ayarı yapınca oldukça iyi olduğu iddia ediliyor.

Kablolu Cloud 3 önermiyorum çünkü bildiğim kadarıyla kablosuz versiyon ile arasında başka farklar da varmış.

hs 80 kablosuz kullanılırken şarj edilebiliyor mu? ayrıca bahsettiğiniz mchose v9 pro nasıl bir kulaklık?

HS 80 kablosuz kullanılırken şarj edilebiliyor mu? Ayrıca bahsettiğiniz MCHOSE V9 Pro nasıl bir kulaklık?

Evet kablosuz kullanırken şarj oluyor aynı zamanda kabloyu bilgisayara takarsanız kablolu kulaklık görevi görüyor. USB Dongle var onu takmadan sadece kabloyla da bağlayıp kullanabilirsiniz HS80'i.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı