3000 TL Bilgisayar Toplama

Her oyuna fazlasıyla yetecektir. Gayet dengeli bir oyuncu bilgisayarı.

Madem SSD ye pek iyi bakmıyor ozaman, SSD yi çıkartıp bide RAM leri 8 GB yapsın ama tek modül olsun ileride yükseltmek için işine yarar. Ekran kartını 1060 veya 480 alabilir

Dosya Ekleri

• pc.PNG
    pc.PNG
    36,1 KB · Görüntüleme: 87
Kasa olarak Everest alınabilir diye düşünüyorum. Sizce alınmazmı Everest kasa?
Bu fiyatlara everestin hiçbir modeli alınmaz. Kanser ediyor everest insanı resmen.

Biliyorum. Kenidisine de söyledim fakat babasının bir arkadaşı Vatan Bilgisayar'ın bir şubesinde müdürmüymüş neymiş. O yüzden babası Vatan'dan almak istiyor sanırım.
Madem böyle bir durum var parçaları daha ucuza alabilir bence mesela sistem 3300 TL olur da tanıdık olduğu için 3000 e alır. Bir konuşsun bence. :)

Bu fiyatlara everestin hiçbir modeli alınmaz. Kanser ediyor everest insanı resmen.

Madem böyle bir durum var parçaları daha ucuza alabilir bence mesela sistem 3300 TL olur da tanıdık olduğu için 3000 e alır. Bir konuşsun bence. :)
Öyle bir şeyler diyordu zaten doğru mu bilemiyorum :D Zaten bütçeyi 3500'e yükseltmiş rahatça sığdı RX 480 hepinize teşekkür ederim yarın veya perşembe alacaktı sanırım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı