3000 TL Gaming Laptop Önerisi

A4tech

Kilopat
Katılım
19 Mart 2015
Mesajlar
1.067
Makaleler
2
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1524409729
Bu fiyat aralığında oyun için laptop alacağım. Öneriniz nedir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler üstad. Peki Dell, Monster ve Asus karşılaşmasında hangisini tavsiye edersiniz? Üç bilgisayar da aynı fiyat bandında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster eskiden fiyat açısından diğer markalara göre ucuz olduğu için öneriliyordu ama şimdi aynı özellikleri aynı fiyat aralığında satmaya başladılar. Ben Dell kullanıyorum. Şimdiye kadar yakındığım tek konu SSD olmaması. Oyun performansı açısından bakarsak ikisinden de aynı performansı alırsınız.
Yani Dell veya Asus hangisini alırsanız alın sizi üzmeyecektir. Tavsiyem vatan bilgisayara gidip iki modeli inceleyin kafanıza yatanı alın. Ama Dell seçerseniz ilerde SSD için de masraf edeceğinizi düşünerek alın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster eskiden fiyat açısından diğer markalara göre ucuz olduğu için öneriliyordu ama şimdi aynı özellikleri aynı fiyat aralığında satmaya başladılar. Ben Dell kullanıyorum. Şimdiye kadar yakındığım tek konu ssd olmaması. Oyun performansı açısından bakarsak ikisinden de aynı performansı alırsınız.
Yani Dell veya Asus hangisini alırsanız alın sizi üzmeyecektir. Tavsiyem vatan bilgisayara gidip iki modeli inceleyin kafanıza yatanı alın. Ama Dell seçerseniz ilerde Ssd için de masraf edeceğinizi düşünerek alın.
Çok teşekkür ederim. Çok üst düzey oyunlar oynamayacağım bilgisayarda. En yeni oyunlardan oynayacağım oyun Pubg olur. Çoğunlukla ise Dota2 ve CS:GO oynarım. O yüzden SSD takviyesi kesinlikle olmalı mı? Bir de bu bilgisayarların soğutma sistemleri yeterli mi sizce? Yani 1 yıl sonra ekran kartı elimde kalmaz değil mi ısınmadan dolayı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'nin oyunlara bir etkisi yok. Sadece programlar daha hızlı açılır, oyunlarda loading ekranlarında beklemezsiniz, bilgisayar saniyeler içinde açılır vs. SSD kullanmayan gerek yok. SSD kullanmaya diyor ama kullanan da SSD'siz yapamıyor :) Asus'un soğutması nasıl bilmiyorum ama kendi bilgisayarım için söylemem gerekirse soğutması yeterli. Yeni nesil oyunlarda tam yükte dahi ısınmıyor ancak bunu da fanları jet gibi çalıştırarak sağlıyor Oyuna ilk girdiğimde laptop kanatlanıp uçacak sanmıştım. Kulaklıkla oynayacaksan ses rahatsız etmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı