3000 TL her şey dahil sistem toplama

Hocam kurduğunuz sistem güzel bana da uyar. Sadece ekran kartını GTX 1050 Ti yaparsam bütçemide birazcık kurtarır lakin tek sorun ben bunu kuramam :D O nedenle böyle toplama sihirbazları kullanıyorum onda da bu ürünler genelde yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilirsin montaj videoları ve anakart kitapçığı ile çok kolay kuruluyor. Eğer tek siteden alırsan 100-150 TL zarar edersin. 150 TL'ye ekipman alınabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak tefek farklar dışında pek farkı yok diye biliyorum. OC performansı, tasarım ve soğutma dışında bir farkı yok sanırım. Birde ARMOR modelinde arka plaka yok. Soğutmada sadece 4-5 derece fark eder.
 
Nasıl oluyor. Benim bildiğim G4560 1050ti'ye bazen darboğaz yapabiliyor. Yani rx 470 yapmamasının imkanı yok.

Bilip bilmeden konuşmamanızı tavsiye ederim. YouTube'da G4560+RX 470 olarak aratırsanız karşınıza onlarca performans testi videosu çıkacaktır. Çoğu oyunu ultra ve very high ayarlarda oynatıp sadece bazı işlemci sömüren oyunlarda azıcık bir darboğaz yapıyor. Onun da performansa kayda alınacak kadar bir etkisi yok.

Ayrıca dediğim gibi çok fazla tercih edilen bir ikili yurtdışında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilip bilmeden konuşmamanızı tavsiye ederim, youtube'da G4560+RX 470 olarak aratırsanız karşınıza onlarca performans testi videosu çıkacaktır, çoğu oyunu ultra ve very high ayarlarda oynatıp sadece bazı işlemci sömüren oyunlarda azıcık bir darboğaz yapıyor, onunda performansa kayda alınacak kadar bir etkisi yok.

Ayrıca dediğim gibi çok fazla tercih edilen bir ikili yurtdışında.

Ben sadece gördüğümü söyledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben her oyunda darboğaz olur demedim. Sadece işlemciye yüklenenlerde olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı