3000 TL i5 6500 Sistem Toplama

Arkadaşlar 1 ay süreyle ceza yemiştim şimdi açıldı o süre içinde baya düşündüm ve sistemi bu şekilde yaptım sizce nasıl olmuş?
Bir tek sorum var size PSU olarak bu 2 sinden hangisini seçmeliyim,benim düşüncem söyle şimdi Corsair cx serisi alıcaktım fakat builder serisi diyince tereddüt ettim çünkü duyduğum kadarıyla builder'in bazı sorunları vardı Cooler Master ise sistem önerileri bölümünde gördüm ve 12a kanalından yüksek watt veriyor bende şimdi thermaltake mx+armor kasa var ilerde Mastercase Pro 5 alıcam Corsair'de ekstra uzun kablolar diyor Cooler Master'da yazmıyor dolayısıyla kablo uzunluğu yeter mi eğer Cooler Master alırsam?
CORSAIR CP-9020048-EU CX v2 Serisi 600W 80+ Bronze Güç kaynağı - inventus
COOLER MASTER RS600-ACAAB1-EU G Serisi G600 600W 80+ Bronze Güç kaynağı - inventus

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 139
Cooler master derim ben ama sen yine biraz daha araştır, uzun kablo olsa nolur normali yeter sana tabi aklında farklı bir düşünce yoksa.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı