3000 TL i5 6500 Sistem Toplama

HDMI kablo kullanıyorum mönitörümde o yüzden dedim şimdi kullanamayacak mıyım?80+ olması nedemek biliyor musunuz 600x80/100 demek yani gerçek wattı 450'den yukarı.
80+ olunca verdiği güç değişmez 80+ verimliliktir faturaya etki eder verilen W değerini belirlemez. HDMI kabloyu ekran kartına takacaksınız.

80+ olunca verdiği güç değişmez 80+ verimliliktir faturaya etki eder verilen W değerini belirlemez. HDMI kabloyu ekran kartına takacaksınız.
Tamam teşekkür ederim:) bana yardımcı olabilir misiniz gtx970'e sahip i5 6500 sdd'li bi sistem toplabilir misiniz kasam şu 2008 model değiştirmeme gerek var mı sadece psu alsam ?Önerilerinizi bekliyorum
Thermaltake - Armor+ MX

Monitörü çıkart.

Dosya Ekleri

• sss.png
    sss.png
    63,5 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleyen: Moderatör:
Furkan bey, bunu açıklar mısınız? İnsanların kafasında soru işareti kalmasın. Bomba atıp kaçmaya benziyor sonra. :)
Haklısınız hocam. R9 390 alınmasının tavsiye ediyorum çünkü 8 GB bellek ileride işe yarayacak diye düşünüyorum, daha yüksek performansa sahip, AMD 2016 yılında büyük teknolojik adımlar atacak.

Örneğin:
amd1.png

amd2.jpg

amd3.jpg

amd4.jpg

amd5.jpg

Dosya Ekleri

• amd5.png
    amd5.png
    292,2 KB · Görüntüleme: 195
Arkadaşlar meraba öncellikle şöyle bir sistem topladım yanlız bi kaç sorum var @Recep Baltaş abi sende yardımcı olursan çok sevinirim :)
1-HDD konusunda WD mi yoksa Seagete mi daha iyidir?
2-Anakart olarak bu 2'sinden hangisini seçmeliyim?
MSI H170A GAMING PRO Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1 Anakart
MSI H170 GAMING M3 Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1 Anakart
3-SSD olarak Kıngston Hyperx Fury mi seçmeliyim yoksa Samsung 850 Evo mu? (120gb)
4-Aerocool KCAS 600 80+ kaliteli midir değilse corsair cx600 80+ seçmeyi düşünüyorum
5-Kasa olarak hangisini seçmeliyim malzemesi soğutması kaliteli bi kasa istiyorum.
Corsair:
Corsair Carbide 400R Super Mid TOWER Gaming KASA ( PSU YOK )
Zalman:
Zalman Z11 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
Zalman Z11 Plus-HF1 Mid Tower Kasa/Siyah
Cooler Master:
CoolerMaster N600 USB3.0, Siyah Mid Tower Kasa (PSU Yok)
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı