3000 TL iPhone X Çalıntı Olabilir Mi?

Orijinal iphone x sence 3000 tl olabilir mi? Olduğunu varsayalım. 2000 liraya yakın bir imei kayıt olayı var. Zaten bir de arızalı. Kesinlikle almam. O 5000 tl ye en kral "iphone olmayan" telefon alabilir. Yanı isterse Iphone u alabilir tabii ama bence kesin pişman olur.

Dostum adam her şeyin çalıştığını söyledi. Yalnızca kayıtsız ve kullanım süresinin dolduğunu ifade etti. Ben zaten kayıt ettirmeyi düşünmüyorum. Zaten fotoğraflarını şimdi buraya atacağım.

Neden dostum
Çok safsın kardeşim. Adam sana telefonun hatalarını mı saysın. Demek ki ayaküstü anlaşılacak bir hatası yok ki söylemiyor. Sana büyük ihtimalle beğenmezsen geri getir falan da der. O fiyata gerçekten çok güzel telefonlar var. Lütfen sırf iphone olsun diye paranı çöpe atma. 3000tl bütçen olduğuna göre çok rahat bir bütçen yok. Olanı da çöpe atma.

Çok safsın kardeşim. Adam sana telefonun hatalarını mı saysın. Demek ki ayaküstü anlaşılacak bir hatası yok ki söylemiyor. Sana büyük ihtimalle beğenmezsen geri getir falan da der. O fiyata gerçekten çok güzel telefonlar var. Lütfen sırf iphone olsun diye paranı çöpe atma. 3000tl bütçen olduğuna göre çok rahat bir bütçen yok. Olanı da çöpe atma.
Valla dostum ne biliyim işte. Yurtdışı kayıtsız diye bu kadar ucuz olduğunu düşündüm. Yani herhangi bir hatası olsa dahi ben bulamam büyük ihtimalle buluştuğumuzda önceden iphone kullanmadım çünkü.
Kayıt ettirmeden nasıl kullanacaksın.

Bariz bir şekilde sorunlu olduğu belli. Ben de al-sat yaptım biliyorum bunun gibileri. Piyasanın çok çok altında satıyor telefonu. Kazıklanmak istemiyorsan almazsın.
Dostum kayıt ettirmeyi düşünmüyorum. Yani tablet gibi kullanırım arama mesaj atmayı bir külüstür tel im var ondan hallederim. Diğerlerini buradan hallederim diye düşündüm
Birde dostlar telefondan birkaç fotoğrafını aşağı ekliyorum. Sizce görünüşte bir sıkıntı varmı

Valla dostum ne biliyim işte. Yurtdışı kayıtsız diye bu kadar ucuz olduğunu düşündüm. Yani herhangi bir hatası olsa dahi ben bulamam büyük ihtimalle buluştuğumuzda önceden iphone kullanmadım çünkü.

Dostum kayıt ettirmeyi düşünmüyorum. Yani tablet gibi kullanırım arama mesaj atmayı bir külüstür tel im var ondan hallederim. Diğerlerini buradan hallederim diye düşündüm
Böyle kişiler genelde pahalı bir eksik olduğunu söylerler ve insanların inanmasını beklerler. Hadi diyelim imei kayıt 2000tl onu üstüne eklesek 5000tl. Sıfırı 5 haneli bir fiyata sahip telefonun sadece sarji sıkıntı diye 5000 liraya satıldığını nerde gördünüz?

Böyle kişiler genelde pahalı bir eksik olduğunu söylerler ve insanların inanmasını beklerler. Hadi diyelim imei kayıt 2000tl onu üstüne eklesek 5000tl. Sıfırı 5 haneli bir fiyata sahip telefonun sadece sarji sıkıntı diye 5000 liraya satıldığını nerde gördünüz?
Açıkcası haklısın. Ne diyeyim ki yolladığım fotoğraflara baktınız mı
Bu arada dostum adam normalde telefonu 4250 liraya koymuş. Mesajlardan sonra önce 3500 sonra 3250 şimdi bugün gelirsen sana 3000 olur dedi. Çok çabuk fiyatı düşürdü acaba bir sıkıntısı var mı diye düşündüm açıkcası

Açıkcası haklısın. Ne diyeyim ki yolladığım fotoğraflara baktınız mı
Bu arada dostum adam normalde telefonu 4250 liraya koymuş. Mesajlardan sonra önce 3500 sonra 3250 şimdi bugün gelirsen sana 3000 olur dedi. Çok çabuk fiyatı düşürdü acaba bir sıkıntısı var mı diye düşündüm açıkcası
Fotoğraflarda sıkıntı yok ama yine de ben güvenemedim. Çok sefer 2.el aldım sattım güvensizlik yaşamadım ama güvensizlik yaşadığımda da haklı çıktım hep. Siz en iyisi bu işten anlayan mümkünse telefoncu veya apple tarzı bayiilerde çalışan bir tanıdığınızla beraber gidin letgo buluşmasına.

Telefonda başka sıkıntı yoksa şarj sıkıntısı yok bu arada kaç senelik telefon yüzde 85 kötü bir rakam değil. Tabii başka sıkıntı var mıdır onu bilemem. Ben de iPhone 11 kullanıcısıyım 7-8 ay olacak alalı yüzde 95 şu an sağlığı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı