Tok bir ses seviyor iseniz bu klavye iyi olabilir.Sistemi geliştirmek istiyorum ve 3000 TL bütçem var sizce bu fiyata en iyi klavye hangisidir? Oyundan ziyade çoğunlukla kod yazacağım için rekabetçi özellikler pek umurumda değil. Sesi güzel olursa ve yön tuşları olursa iyi olur.
Sistemi geliştirmek istiyorum ve 3000 TL bütçem var sizce bu fiyata en iyi klavye hangisidir? Oyundan ziyade çoğunlukla kod yazacağım için rekabetçi özellikler pek umurumda değil. Sesi güzel olursa ve yön tuşları olursa iyi olur.
Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp ayrıca mouse da almaya karar verdim ve klavye için ayıracağım bütçe 2k civarına düştü sizce bu fiyata sarı siteden temiz bi aula f75 almak mantıklı mıdır?![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp ayrıca mouse da almaya karar verdim ve klavye için ayıracağım bütçe 2K civarına düştü sizce bu fiyata sarı siteden temiz bir Aula F75 almak mantıklı mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.