3000 TL kablosuz klavye önerisi

Shorix

Hectopat
Sistemi geliştirmek istiyorum ve 3000 TL bütçem var sizce bu fiyata en iyi klavye hangisidir? Oyundan ziyade çoğunlukla kod yazacağım için rekabetçi özellikler pek umurumda değil. Sesi güzel olursa ve yön tuşları olursa iyi olur.

Sistemi geliştirmek istiyorum ve 3000 TL bütçem var sizce bu fiyata en iyi klavye hangisidir? Oyundan ziyade çoğunlukla kod yazacağım için rekabetçi özellikler pek umurumda değil. Sesi güzel olursa ve yön tuşları olursa iyi olur.
Tok bir ses seviyor iseniz bu klavye iyi olabilir.

Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp ayrıca mouse da almaya karar verdim ve klavye için ayıracağım bütçe 2k civarına düştü sizce bu fiyata sarı siteden temiz bi aula f75 almak mantıklı mıdır?

Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp ayrıca mouse da almaya karar verdim ve klavye için ayıracağım bütçe 2K civarına düştü sizce bu fiyata sarı siteden temiz bir Aula F75 almak mantıklı mıdır?

Aula F87 alabilirsin 0 olarak 2000 civari.
İyzico kampanyasiyla VGN V87 de alabilirsin 500TL geri odemesi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı