3000 TL klavye önerisi - Apex Pro TKL vs Logitech G715

Sinefileng

Kilopat
Daha fazla  
Selam. Yeni bir sistem topluyorum ve klavye olarak aklımda bu iki model var. 3000 TL bütçe ayırdım klavye için. Uzun vadeli kullanabileceğim klavye önerisi yapabilir misiniz?
Apex Pro için 1 yılda bozuluyor demişler, Logitech de Switch'leri beğenilmemiş pek kararsız kaldım.

Apex Pro TKL, OmniPoint anahtarlarıyla birlikte gelir. Logitech G715, Romer G anahtarlarını kullanır ve Bluetooth ve 2.4GHz kablosuz bağlantı seçenekleri vardır. Anahtar hassasiyetini ve hareket noktasını programlamak gibi özellikler önemliyse, Apex Pro TKL daha iyi bir seçimdir @599108 ve @550519 .

1683453805070.png

Apex Pro'nun bozulduğuna dair bir konuya hiç rastlamadım.
Technopat'in Youtube inceleme videosundaki yorumlardan görmüştüm ben de, konu olarak yok.

TH80 Pro'ya ne dersin?
Gateron Yellow Switch ile alınabilir.
Yeniliklere açığım fakat yabancı markaları araştırma fırsatım olmadı, Apex Pro ile kıyaslandığında daha iyi midir ?

Eki Görüntüle 1769847

Technopat'in Youtube inceleme videosundaki yorumlardan görmüştüm ben de, konu olarak yok.

Yeniliklere açığım fakat yabancı markaları araştırma fırsatım olmadı, Apex Pro ile kıyaslandığında daha iyi midir ?
EPOMAKER yabancı bir marka değil ki. Apex Pro 3.000 4.000 geziyor sanırsam. TH80 Pro ciddi anlamda güzel ve tatlı bir ürün. Ekstra kârlı.

Apex Pro modeline bakardım. İtopya üzerinde 2.399TL üzerinden satılıyordu. Geç kalmışız birazcık. Yoksa TH80 Pro alın geçin bence.
Hocam bende klavye almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan wireless de çekim gücü bende iki model arasında kaldım epomarker th80 pro ve ck721 arasındayım öneriniz nedir

Hocam bende klavye almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan wireless de çekim gücü bende iki model arasında kaldım epomarker th80 pro ve ck721 arasındayım öneriniz nedir
Baktım hocam, dediğiniz model fena durmuyor açıkçası. Ben yine şansımı TH80 Pro modelinden kullanırdım. EPOMAKER ayrı benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı