3000 TL Laptop Öneri

Technopat Youtube kanalında incelemesi mevcut. Genel olarak herşeyi ile sizi tatmin edebileceğini düşünüyorum. Kasa malzemesinden dolayı ısındığı zaman sıcaklığı fazla hissettirebiliyor. Gtx965m oyunlarda genellikle yeterli bir kart ancak öyle ultra bir performans beklemeyin.
Görünüşü, renkli klavyesi ve tasarımı ise bana göre mükemmel bir laptop. Lan partylerde farkınızı ortaya koyuyorsunuz. :D
 
İşlemci ve ekran kartı aynı. Aradaki fiyat farkı ve ucuz olanda SSD olmasından ötürü ben GP72 derdim. Bütçeni 2. seçenek kadar arttırabileceksen:
MSI GE62 2QC-607XTR Apache Core i7-5700HQ 8GB 1TB GTX960M 15.6" Full HD FreeDOS | sanalmarketim
Ekran kartını ne kadar iyi alabilirsen oyunlarda o kadar uzun süre rahat edersin. Ben Monster marka laptoplarada bakmanı öneririm. İlla ki bu ikisi arasından bir seçim olacaksa 1.
Tabi ki RGB klavye senin için ne kadar önemli bilemiyorum. :)
 
@bedirhan cevap için teşekkür ederim.

Öncelikle RGB klavye nedir bilmiyorum. :) Benim için önemli olan performans ve şıklık. Monster bilgisayarların inanılmaz fanları var ama kızmazlarsa şunu belirtmek istiyorum. Pek hoş bir tasarımı olduğunu söyleyemem. Kesinlikle bu ikisi olacak diye birşey çok. Kafam şuan çorba gibi her bilgisayara atlıyorum diyebilirim. :)

@bedirhan Sanıyorum ki 8 GB ve 16 GB Ram olayını gözden kaçırmışım. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı