3000 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
1500-3000 TL

Nakanles

Centipat
Katılım
3 Mayıs 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Klavye boyutu fark etmez, renk çok parlak bir şeyler olmasa iyi olur. Mavi, mor gibi renkler de olabilir dediğim gibi açık değil kapalı renkler olsun yeter. Mümkünse ghosting olmasın. Tepkime süresi bütçeme oranla olabildiğince düşük olsun. RGB değişiyorsa güzel olur değişmezse de sıkıntı değil RGB hiç olmasa çok iyi olur.
 
Tam boyut ve TRQ klavye arıyorsanız GMMK2 96% kullanıyorum tavsiye ederim NKRO olduğundan ghosting yok ama güzel bir barebones kit alıp kendi istediğiniz switchleri ve keycapleri de takabilirsiniz. Boyut olarak ne düşünüyorsunuz, 60, TKL vs. ?
 

Swar50 kodu ile 50 tl indirimli alabilirsiniz

Tkl isterseniz de

 

Swar50 kodu ile 50 TL indirimli alabilirsiniz.

TKL isterseniz de.


Darmoshark'ı çok beğendim Anti-Ghosting var mı klavyede onu göremedim bir de Akko 3087DS daha iyi gibi geldi gözüme renk açısından vs. öneri düşünceniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.
 
Darmoshark'ı çok beğendim Anti-Ghosting var mı klavyede onu göremedim bir de Akko 3087DS daha iyi gibi geldi gözüme renk açısından vs. öneri düşünceniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.
Fiyat bandında önerebileceğim bunlar. Bilindik marka tam boy ve tkl klavye isterseniz



ben hotswap istiyorum derseniz önerdim zaten yukarıda. Yorumlarda kullananlar da memnunlar. bütçe çıkarsa önerim custom klavyeye yönelin şeklinde olur
 
Fiyat bandında önerebileceğim bunlar. Bilindik marka tam boy ve TKL klavye isterseniz.



Ben hotswap istiyorum derseniz önerdim zaten yukarıda. Yorumlarda kullananlar da memnunlar. Bütçe çıkarsa önerim Custom klavyeye yönelin şeklinde olur.

Klavyenin göve kısmını almak için bir site veya bir marka var mı delay konusunda güvenebileceğim marka falan.
 
Klavyenin göve kısmını almak için bir site veya bir marka var mı delay konusunda güvenebileceğim marka falan.
Gövde kısmı derken body kit mi diyorsunuz? Kastettiğiniz şey bu mu

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
2.363,00TL 30%OFF | WEIKAV Sugar65 kablolu özelleştirilmiş alüminyum mekanik klavye 66 keystype-c kablo conta yapısı Hotswap RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi,Luminkey80

@Nakanles ben mesela monsgeek m1w kullanıyorum çok memnunum. Fiyat olarak yüksek ama kalitesini hissettiriyor. Keycapsleri ve switchleri kendi zevkime göre seçtim. Customun güzel yanıda bu.
 

Dosya Ekleri

  • 20231012_183917.jpg
    20231012_183917.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Gövde kısmı derken body kit mi diyorsunuz? Kastettiğiniz şey bu mu?

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
2.363, 00TL 30%off | weıkav sugar65 kablolu özelleştirilmiş alüminyum mekanik klavye 66 keystype-C kablo conta yapısı hotswap RGB arkadan aydınlatmalı oyun klavyesi, luminkey80.

@Nakanles ben mesela monsgeek m1W kullanıyorum çok memnunum. Fiyat olarak yüksek ama kalitesini hissettiriyor. Keycapsleri ve Switch'leri kendi zevkime göre seçtim. Custom'un güzel yanıda bu.

Bende Custom yapma kararı aldım. Body kit olarak gmk67 alma kararı aldım Switch olarak da Cherry MX silent red alacağım. Keycaps karar veremedim ucuz ve güzel bir şey bulmak istiyorum. Ayrıyeten klavyeye bant ve hamur silgi koymayı düşünüyorum amacım sesi en aza indirmek.
 


 
Öncelikle akko 3000 serisi alınmaz 5000 serisine bakılabilir çünkü 3000 serisinin bağlantı sorunları mecvut. Darmoshark top 75 alınabilir ya da indirim beklenip akko 5075b plus ya da epomaker th 80 alınabilir. Ama darmoshark top 75 benim önerim. Eğer ki bütçe 300 TL aşılabilir düzeyde ise Royal kludge'ın m75 modeli de mevcut darmoshark top 75 alternatifi olarak.
 

Geri
Yukarı