3000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000
Çok teşekkür ederim hocam, fotoğraftan ziyade canlı gördüğüm bana fazla gelmiş gibiydi ama günlük kullanımda görebileceğim bir şey değil zaten. IPS Glow ile alakalı Reddit üzerinden okudum, normal olduğunu söylüyorlar. Sizden bir tavsiye almak istiyorum lakin. Bir aksiyona girip bu monitörü iadeyle Lenovo Y27-30 monitörünü denesem mi diyorum. Attan inip eşeğe binmek mi olur tabiri caizse? :) Bu konuda Lenovo Y27-30 geri dönüşü aldınız mı hiç? Ne derdiniz bu konuyla alakalı.

Lenovo ülkemizde iyi çıkış yakaladı. Tek tük sorun haricinde kullanıcılar epey memnun. Kusursuz mal üretimi zaten olamaz. Kronik sorunu bulunmuyor bu yüzden başarılı buluyorum. 24 ve 27 inç modellerini bütçesinde öneriyor ve iyi buluyorum.

İyi buluyorum diye de AOC'tan Lenovo'ya geç demem. O kadar gelişmediler dostum. Aynı IPS Glow Lenovo'da da var çünkü. AOC'un renk uzayı daha geniş. Attan inmişsin gibi olur. İleride 27 inç veya daha üste geçmek istersen düşünürüz. Aksiyona gerek yok. Arkana yaslan keyfine bak. 👍

Lenovo ülkemizde iyi çıkış yakaladı. Tek tük sorun haricinde kullanıcılar epey memnun. Kusursuz mal üretimi zaten olamaz. Kronik sorunu bulunmuyor bu yüzden başarılı buluyorum. 24 ve 27 inç modellerini bütçesinde öneriyor ve iyi buluyorum.

İyi buluyorum diye de AOC'tan Lenovo'ya geç demem. O kadar gelişmediler dostum. Aynı IPS Glow Lenovo'da da var çünkü. AOC'un renk uzayı daha geniş. Attan inmişsin gibi olur. İleride 27 inç veya daha üste geçmek istersen düşünürüz. Aksiyona gerek yok. Arkana yaslan keyfine bak. 👍
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam 😊👍🏻

Technopat Haberler

Geri
Yukarı