3000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000
Ah be hocam...

Buna bak o zaman.

Hocam kaldım mı arada şimdi 😂 Biri 27" biri 24". 1080pde 24" önerileri dönüyor. Ama AOC ciddi anlamda etkiledi beni. Acer için çok bir inceleme bulamadım yalnız. Videolu açıklama hiç yok. Neden önerirsiniz hocam Acer XV272S? Beğendim ama inceleme olmaması üzdü biraz. Tek güzel yanı Amazondan olması galiba iade ederken çok sıkıntı çıkarmaz gibi beğenmediğim takdirde.

Hocam kaldım mı arada şimdi 😂 Biri 27" biri 24". 1080pde 24" önerileri dönüyor. Ama AOC ciddi anlamda etkiledi beni. Acer için çok bir inceleme bulamadım yalnız. Videolu açıklama hiç yok. Neden önerirsiniz hocam Acer XV272S? Beğendim ama inceleme olmaması üzdü biraz. Tek güzel yanı Amazondan olması galiba iade ederken çok sıkıntı çıkarmaz gibi beğenmediğim takdirde.
Fiyat performans ürünü. Dell G2722HS'den bile daha iyi.

3k bütçe ile başlayıp 4 küsür Aoc'a kadar gitmiş konuş. Aoc f/p bandını lider çekiyor şuan. Kalitesinden dolayı önerimizdir. 3K bütçe ile adam akıllı monitör yok. Bakılan Asus'lar darda kalmadıkça alınmaz. %50'si iyi %50'si kötü çıkıyor.
Hocam daha yeni görüyorum yazdığını. İnanır mısın hala alamadım monitörü. Evet bütçeyi 4k'ya çıkardım. Sinerjiden çekindiğim için AOC 24G2SPU'yu kaçırdım. Sinerjiden de değişim/iade konusunda çekindim o yüzden. Stok bitti hiçbir yerde yok. Aramadığım distribütör kalmadı. Amazona bile talep oluşturdum. Komple yok bu monitör. Şu an stok bekliyorum ama sıkıldım dert oldu bana.

Hocam daha yeni görüyorum yazdığını. İnanır mısın hala alamadım monitörü. Evet bütçeyi 4K'ya çıkardım. Sinerji'den çekindiğim için AOC 24G2SPU'yu kaçırdım. Sinerji'den de değişim/iade konusunda çekindim o yüzden. Stok bitti hiçbir yerde yok. Aramadığım distribütör kalmadı. Amazona bile talep oluşturdum. Komple yok bu monitör. Şu an stok bekliyorum ama sıkıldım dert oldu bana.

AOC alıp sorun yaşayan 1 bilemedin 2 kişi zor görmüşümdür. Kalitesi tartışılmaz. Ülkemizde AOC'ların bir nebze ucuz olması bizim için bir avantaj. Ben zamanda AOC yokken Dell 24HS'yi hep önerdim. Elle tutulur tek modeldi çünkü. AOC epeydir aramıza katılmamıştı. Geldiği günden itibaren önerdim. Alanların %95'i memnundu. Kaçırman çok üzücü.
Lenovo G24-20 Monitör mesela bu Lenovo bütçesinde tercih edilip beğenildi ama bir AOC değil.
Aynı şekil Acer Nitro XV242YPbmiiprx Monitör Acer var. Asla bir AOC değil. Bunlara para verilmez demiyorum ama F/P bir ürün varken kaçırmayın diyorum. Anlat anlat yoruldum dostum. 😅

AOC alıp sorun yaşayan 1 bilemedin 2 kişi zor görmüşümdür. Kalitesi tartışılmaz. Ülkemizde AOC'ların bir nebze ucuz olması bizim için bir avantaj. Ben zamanda AOC yokken Dell 24HS'yi hep önerdim. Elle tutulur tek modeldi çünkü. AOC epeydir aramıza katılmamıştı. Geldiği günden itibaren önerdim. Alanların %95'i memnundu. Kaçırman çok üzücü.
Lenovo G24-20 Monitör mesela bu Lenovo bütçesinde tercih edilip beğenildi ama bir AOC değil.
Aynı şekil Acer Nitro XV242YPbmiiprx Monitör Acer var. Asla bir AOC değil. Bunlara para verilmez demiyorum ama F/P bir ürün varken kaçırmayın diyorum. Anlat anlat yoruldum dostum. 😅
Aydınlattığınızın farkındayım hocam her konuda adınız geçiyor maşallah 😊 açıkçası bu aşkın katili Sinerji. Ölü piksel veya olası problemlerde uğraştırdığına dair yorum okudum. Stok gelir mi hocam siz hakimsinizdir bu konulara yoksa yönelsem mi başka monitörlere? Gerçekten dert yokken dert oldu bu monitör olayı.

Aydınlattığınızın farkındayım hocam her konuda adınız geçiyor maşallah 😊 açıkçası bu aşkın katili Sinerji. Ölü piksel veya olası problemlerde uğraştırdığına dair yorum okudum. Stok gelir mi hocam siz hakimsinizdir bu konulara yoksa yönelsem mi başka monitörlere? Gerçekten dert yokken dert oldu bu monitör olayı.

AOC belki biliyorsundur Tayvan ülkesinin malı ve markası. Uzak Doğu ülkelerinden yapılan gemi üzeri ithalatlar minimum 15 günden başlıyor. Bunun bir de üretim ve ülkelere ürün dağıtım olayı var. 1 aydan aşağı çok zor stok gelmesi. Bu benim düşüncem. Bir Sürpriz olur mu? -Olabilir. Kesin konuşmak zor.
Sinerji, Gaming.gen, İtopya bunlar aynı mantıkla çalışan firmalar. Buralar sorunlu ürünlerde adamı uğraştırır. Fakat bunu bilerek alışveriş yapıyoruz. Çünkü el mahkum. Daha iyisini satan var mı - yok. Amazon'u ve Sinerji'yi takip et biraz daha. Duruma göre stoktaki monitörlerden tercih ettiririz. Ayrıca Tayvan'ın teknolojide ne kadar önde olduğunu okumuşsundur.

ASUS TUF Gaming VG247Q1A tercih edebilirsin 165Hz 1ms.

AOC belki biliyorsundur Tayvan ülkesinin malı ve markası. Uzak Doğu ülkelerinden yapılan gemi üzeri ithalatlar minimum 15 günden başlıyor. Bunun bir de üretim ve ülkelere ürün dağıtım olayı var. 1 aydan aşağı çok zor stok gelmesi. Bu benim düşüncem. Bir Sürpriz olur mu? -Olabilir. Kesin konuşmak zor.
Sinerji, Gaming.gen, İtopya bunlar aynı mantıkla çalışan firmalar. Buralar sorunlu ürünlerde adamı uğraştırır. Fakat bunu bilerek alışveriş yapıyoruz. Çünkü el mahkum. Daha iyisini satan var mı - yok. Amazon'u ve Sinerji'yi takip et biraz daha. Duruma göre stoktaki monitörlerden tercih ettiririz. Ayrıca Tayvan'ın teknolojide ne kadar önde olduğunu okumuşsundur.
Doğru hocam Tayvan ürünlerinin kalitesini biliyorum. Ürünü zaten technopat da incelemesini yapmış. Çok başarılı bir inceleme olmuş. Bütün ihtiyaçlarımı karşılayabilecek f/p. Daha sonraki baktığım bütün monitörlerde hep bir şey eksik çıktı. Ya 165 Hz değil ya IPS panel değil ya yükseltme/pivot 90° stand ayarları yok. Yani belki çok abartıyorum bilmiyorum ama ben uzun süre monitör almayacağım o yüzden daha sonrasında keşke şu özelliği de olsaydı demek istemiyorum. Adamlar her şeyi tek bir monitörde toplamış muazzam bir şey. Buna benzer başka ürünler 5-6K hatta 7K'ya kadar çıkıyor fiyat olarak. Bilemedim bir hafta daha takipte kalacağım. Ama belki bu ürünü takip eden arkadaşlar amazona bir talep yazsa en azından birkaç talep belki dikkate alınır. Kendilerine rica ediyorum 😊 Hatta hocam sizden de ricamdır 😊

3 bin TL altına 6 binlik monitör atıyorum 😂
Amazon.com.tr
Bu 24g2SPU'nun abisi galiba. Sayenizde AOC fanı oldum 😅 Ancak renk bağlamında sanırım 24g2spu bir tık daha önde garip bir şekilde. Sizce bu monitör bu fiyata değer mi hocam?

@Saint Lucia @550519

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı