3000 TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan nysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.076
Bütçe
3000-3500

nysa

Hectopat
Daha fazla  
Şu an HyperX PulseFire Haste Mouse'unu kullanıyorum, fakat git gel problemleri var. O yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. Fareyi claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçem 3000-3500 arası, belki biraz daha çıkabilirim. Her tür oyun için kullanacağım. Kablosuz ve hafif bir mouse olması lazım. Beyaz renk tercihimdir.

Tam bilgim yok ama Glorious modellerine bakabilirsiniz hocam. Glorious Model D Wireless kullanıyorum gerek hafifliği olsun gerek batarya ömrü olsun gayet memnunum.

Razer DeathAdder V3 Pro pilli. Pilli almak istemiyorum ya çok ağır oluyor mouse.

Hocam param varken en iyisini almak istiyorum bu bütçeyle. 3 bin üzeri öneri yaparsanız sevinirim. Belki onlar da iyidir fakat 3-3.5 arasına daha iyisi varsa onu almam daha iyi olur.

Blazing'i bende almayı düşünüyordum fakat mağazaya düştükten sonra baya şikayet geldi , sizce riske değer mi sensörü fiyatına göre iyi.

Blazing'i bende almayı düşünüyordum fakat mağazaya düştükten sonra baya şikayet geldi , sizce riske değer mi sensörü fiyatına göre iyi.
8000hz alıcıları sıkıntı diyorlar. Bir kısmıda işlemcisi yetmediği için 8000hz kullanamayıp sıkıntı çekmiş. Ben Dareu A950 pro'nun magnezyum versiyonunu aldım. Magnezyum bir mouse denemek istiyordum çok zamandır..

Razer DeathAdder V3 Pro pilli. Pilli almak istemiyorum ya çok ağır oluyor mouse.

Hocam param varken en iyisini almak istiyorum bu bütçeyle. 3 bin üzeri öneri yaparsanız sevinirim. Belki onlar da iyidir fakat 3-3.5 arasına daha iyisi varsa onu almam daha iyi olur.
Beyaz istiyorsun diye dedim ama siyah olur dersen Dareu A950 Pro'nun magnezyum kasa hali var.

Pilli değil benim bildiğim kadarıyla. Kaynaklarda 61 gram olarak geçiyor. Diğer attıklarım da aynı ligde fareler, onları da düşünebilirsin ama DAV3 Pro bir tık üstün.

ATK Blazing Sky F1 Ultimate aklıma yattı, bir sorunu var mı? Nasıl bir mouse?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı