Iskorpitix
Hectopat
Lakin Ryzen 7 ve ryzen 7 2700 çok güçlü bir işlemcidir bu devirde yapamayacağı görev yoktur.3600 ün oyun performansı 2700'e göre daha iyi.
ki indirimde 3600 çok pahalı.
Lakin Ryzen 7 ve ryzen 7 2700 çok güçlü bir işlemcidir bu devirde yapamayacağı görev yoktur.3600 ün oyun performansı 2700'e göre daha iyi.
Güçlü bir işlemci olması oyun için tavsiye edileceği anlamına gelmiyor. Oyun performansı olarak bakıldığında R5 3600 R7 2700'den çok daha iyi ve R5 3600 150-200 TL kadar daha ucuz.Lakin Ryzen 7 ve ryzen 7 2700 çok güçlü bir işlemcidir bu devirde yapamayacağı görev yoktur.
ki indirimde 3600 çok pahalı.
Nasıl oluyor da AMD Intel'i oyunda geçmiş oluyor ben anlamadım. Arkadaş iyice malum partinin destekçilerine döndünüz. Tekrar ediyorum. Daha 3. neslini görmüş bir çekirdek mimarisinin gücü ile 10. nesline girmeye hazırlanan bir mimarinin çekirdek gücünü tartışıyorsunuz. Intel bahsettiğimiz mimariyi 10 nesildir geliştiriyor. AMD mimarisi gereği çekirdekleri daha iyi organize çalışıyorlar bu iş için kullanılan bilgisayarlarda avantajdır. Fakat işlemci başına güce bakan oyunlarda AMD şu ana kadar Intel'e yetişemedi. Üstelik Intel üretim anlamında böyle krizde olmasına rağmen. Tüm dünyada genel kabul görmüş şeyleri memleketimin cahili burada tartışıyor ya. Üzülüyorum sadece.
3600 al yanınada 200 tl ye soğutucu al OC lePeki arkadaşlar, amd 3600 mü 3600x mi? Vatandan almayı düşünüyorum aralarında 400 tl kadar bir fark var, bu farka değer mi?
İşlem soğutucu fanım var, eski de olsa şuan idare ediyor, yine de 3600 mü almalıyım?3600 al yanınada 200 tl ye soğutucu al OC le
Bu anakart kaçak önlüyor mu?İşlemci:
AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4.2GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4.2GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakart:
MSI B450-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemci soğutucun varsa iyi almana gerek yok 3600 al OC lemesen de olur çok güçlü bir işlemci zaten anakart ta B450 serisinin en iyi anakartı. Gayet yeterli bu sistemİşlem soğutucu fanım var, eski de olsa şuan idare ediyor, yine de 3600 mü almalıyım?
Bu anakart kaçak önlüyor mu?
bir de pardon Ana kartı ben B450 Tomahawk MAX zannetmiştim değilmiş sen Ana kartı B450 Tomahawk MAx al.İşlemci soğutucun varsa iyi almana gerek yok 3600 al OC lemesen de olur çok güçlü bir işlemci zaten anakart ta B450 serisinin en iyi anakartı. Gayet yeterli bu sistem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.