3000 TL PC Toplama

ibrapat

Kilopat
Daha fazla  
Hocalarim. Maksimum 3400 - 3500 TL PC toplamak istiyorum, ne tür önerileriniz var. Oyun bilgisayarı olacak. FPS önemli, bir de geleceğe dönük PC toplayacagim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam olması sorun değil sanırım. Vatan bilgisayar sistem tavsiyeleri işinizi görür. F/P oranı yüksek oldukları için diyorum. Bu bütçe ile maksimum ekran kartı ve işlemciyi almanızı tercih edeceğimden ssd’yi sonra almanızı tavsiye ederim. İyi günler.

Reklam olması sorun değil sanırım. Vatan bilgisayar sistem tavsiyeleri işinizi görür. F/P oranı yüksek oldukları için diyorum. Bu bütçe ile maksimum ekran kartı ve işlemciyi almanızı tercih edeceğimden ssd’yi sonra almanızı tavsiye ederim. İyi günler.
PC toplama sihirbazindan mi bahsediyorsun?

i3 8100, oyularda Ryzen 5 1500x'i bile geçiyor.

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti
Fsp Fsp500-60Ahbc 500W 80+
Biostar 120GB SSD
Corsair 8GB 2400MHz DDR4 CL16 CMV8GX4M1A2400C16
Dark F40
Asus PRIME H310M-K DDR4 DVI D-Sub LED Lga1151 mATX
INTEL Core i3-8100 (4-Core 3.60 GHz) 8.Gen LGA İşlemci 8.Nesil

n11.com üzerinden tam 3090 lira tutuyor.
Yazdığım sistemde Hard Disk bulunmuyor. Windows'u ssd'ye kurduktan sonra Hard Disk alabilirsin. Şu anda bundan soğusan da, bu senın için çok daha iyi olacaktır emin ol.

Tavsiye ettiğim Hard Disk:
SEAGATE 3.5" 1TB 7200 RPM 64MB SATA3 6 Gb/s
212 lira.

Dostum Unlost X alma. SSD yok, işlemcisi benimkinden daha güçsüz. Benimkine karşı tek üstünlüğü RAM'lerinin 3000 mhz olması. Emin ol SSD ve daha iyi bir işlemciye sahip olman RAM'deki 600 mhz'lik farktan daha önemli. Üstelik benim yazdığım daha ucuz.

Ha bu arada sadece başlığa bakıp yazmıştım sistemi, hdd'yi de ekleyiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı