3000 TL RGB klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

tolgaFNP

Kilopat
Arkadaşlar 3000 TL bandına kadar çıkma durumum var. Güzel ve kaliteli bir klavye arıyorum çok fazla oyun oynuyorum ve kod yazmak için de kullanacağım. Tavsiyeleriniz var mıdır?
RGB olursa daha çok hoşuma gider.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar 3000 TL bandına kadar çıkma durumum var. Güzel ve kaliteli bir klavye arıyorum çok fazla oyun oynuyorum ve kod yazmak için de kullanacağım. Tavsiyeleriniz var mıdır?
RGB olursa daha çok hoşuma gider.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Switch ve boyut tercihiniz nedir?
Kodlama ile uğraştığınızdan red istersiniz diye tahmin ediyorum.

Hocam 3, 4 yıldan fazladır kullanıyorum, makro özelliği, ses arttırıp azaltma çubuğu olsun, 10'da 10 bir klavye (bir arkadaşımda sadece tek tuş basmama sorunu oluşmuştu yeni klavye vermişlerdi). Klavye Linki
Çok teşekkürler bakacağım.

Switch ve boyut tercihiniz nedir?
Kodlama ile uğraştığınızdan red istersiniz diye tahmin ediyorum.
Hocam boyuta fazla takılmam ama çok küçük olmasa işime gelir.
Switch de dediğiniz gibi red olmasını istiyorum.

Çok teşekkürler bakacağım.
Hocam incelemeye değer bir ürün değil maalesef.

Scope II NX kesinlikle tercih edilebilir ancak %75 klavye isterseniz AliExpress'te 2200 TL civarına yurt içinde 2378 TL olduğu için yurt içi linkini atıyorum.

Scope II NX kesinlikle tercih edilebilir ancak %75 klavye isterseniz AliExpress'te 2200 TL civarına yurt içinde 2378 TL olduğu için yurt içi linkini atıyorum.
Teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim ürün hakkında bayağı olumlu yorum var olumsuz bir şey göremedim. Snow Switch diye geçiyor Red Switchden çok bi farkı var mıdır acaba?

Teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim ürün hakkında bayağı olumlu yorum var olumsuz bir şey göremedim. Snow Switch diye geçiyor Red Switchden çok bi farkı var mıdır acaba?
Hocam red switch siz ona takmayın, ayrıca markanın en sağlam switchlerini kullanıyor klavye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı