3000 TL Sistem Tavsiyesi

Bu sistem seni uzun süre idare eder. Oc yapmadan da oyunları kasmadan oynayabilirsin.
3042.png
 
3000 TL' ye GTX 970' den başka ne konabilir. Bana göre değil derken ne için kullanacaksın. Oyun için kullanılacaksa 3000 TL için GTX 970 konulmalı.

benim amacım overclok yapıp oyunlarda hiç kasmadan oynamak istiyorum amacım bu.
Her işlemciye overclock yaparak oyunlarda hiç kasmama durumu olamaz. Mesela G3258 işlemciye 6 GHz overclock yap yinede İ5 4460 veya İ5 4690 işlemciden daha yüksek performans veremez. Zaten GTX 970 oyunlarda kasma yapacak bir ekran kartı değil. Senin bütçene bu sistemden iyisini toplaman zor. Kasa ve PSU kendine göre değiştirebilirsin.
3000 tl.png
 
Ya arkadaş sen nerede OC yapılınca kasma olmuyor diye okudun :mad: Böyle bir kural mı var ? 3000 TL'ye OC olan bir sistem istiyorsun peki cidden yapacak mısın ? Ufak bir OC'dan fayda gelmez. Gelir ama 1-2 FPS. Al sana 3500 TL'ye İnventus'tan sistem:

Adsız.png
 
Vatanbilgisayarda fiyatlar daha pahalı. Ben sinerji.gen.trden topladım. 15-20 lira bir ücret vererek montaj yaptırabilirsin. Gayet güvenilir bir firmadır. İstanbul'da ikamet ediyorsan Üsküdar'da ofisleri var internetten sipariş verip ürünü oradan alabilirsin. Başka şehirdeysen de dert etme güvenilir bir firma.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı