3000 TL sistem tavsiyesi

Hard Gamer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Inventus'dan bilgisayar toplamak istiyorum. Güvenilir midir? Güvenilir ise bana en fazla 3.000 TL sistem tavsiye eder misiniz? Onlar montajı da yapıyor değil mi?

Hiç alışveriş yapmadım o siteden ama forumda çok fazla ismini duydum. Montaj hakkında bir fikrim yok. Sisteminize monitör dahil midir? Cevaplarsanız daha çok yardımcı olabiliriz....

Monitör dahil olacak. Orta seviye bir sistem istiyorum. Genelde oyun oynamak için. Ama tabii ki yeni çıkan oyunları da en azından medium ayarlarda oynatması gerekiyor.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Inventus'dan bilgisayar toplamak istiyorum. Güvenilir midir? Güvenilir ise bana en fazla 3.000 TL sistem tavsiye eder misiniz? Onlar montajı da yapıyor değil mi?
O siteyi bilmiyorum ama sistem tavsiyesinde buluna bilirim
İntel İ5 6500
Msi b150m bazooka
Kingston 2133MHz 8gb
Zalman z3 plus
Msi rx 470 4gb (vatanda 100tl daha fazla verince 8gb oluyo onu sen bilirsin)
Vatan daki fiyatı da 3000tl yi geçmiyor

Tabii ki 100 TL farktan birşey olmaz. 8 GB alırım. Ama anakart olarak H170 Gaming M3 olabilir mi? Kaç TL'ye çıkar acaba? Monitör de eklerseniz sevinirim.

Bence 3000 tl ile alabileceğin en iyi sistem. (100 tl fark etmez dedin)

Dosya Ekleri

• 3000 tl sistem.PNG
    3000 tl sistem.PNG
    78 KB · Görüntüleme: 112
Peki o halde sizin önerdiğiniz sisteme bir de monitör ekler misiniz? Ekleyince kaç TL'ye çıkacak merak ediyorum. 3.200 maksimum fiyat.

SSD eklememişsiniz hocam. SSD ekleyince güzel bir sistem olabilir. Ama ben bu sistemin aynısını inventus bilgisayar dan sipariş versem olur mu? Onlar montaj edip test ediyorlarmış."Yakışıklı"

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı