3000 TL sistem toplama

Bütçe
3000

DEMİR 1905

Picopat
Yer
Andromeda Galaksisi
Başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL bütçem var. Sistem önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. PSU'um olduğu için PSU almayacağım.

Almayı düşündüğüm sistem:

Bildiğiniz üzere ekran kartı piyasası sıkıntılı bu yüzden geçici olarak GT 1030 almayı düşünüyorum.
@Samotne Ciasteczka, @Recep Baltaş konuya bakarsanız sevinirim.

Bu tarz bütçelerde 2. el bir şeyler yapmaya çalıştığımızda, deli sistemler toplayabildiğimizi gördüm.
Hatta güncel olarak kullanmakta olduğum sistemi anlattım, sana da bırakayım. Ekran kartı konusunda biraz zorluk çekebilirsin, zaten her şey kolay olsaydı bu memlekette...

Bu tarz bütçelerde 2. el bir şeyler yapmaya çalıştığımızda, deli sistemler toplayabildiğimizi gördüm.
Hatta güncel olarak kullanmakta olduğum sistemi anlattım, sana da bırakayım. Ekran kartı konusunda biraz zorluk çekebilirsin, zaten her şey kolay olsaydı bu memlekette...

Maalesef 2. el parça alamam. Sıfır olması gerek

Maalesef 2. el parça alamam. Sıfır olması gerek
Sadece ekran kartını yaşadığın İl'den ve testleriyle beraber alırsan bir sorun olacağını sanmıyorum.
Açıkcası temiz RX 570 bulmak için çok uğraşmıştım, buldum da. Benden temiz.

Eğer varsa düşüncen ben yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı