3000 TL sistem toplama

Kerem Aytekin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Gerçekten çok güzel bir PC toplayacaktım fakat dolar arttı RX 550 1000 TL oldu. APU olmayacak şekilde 3000 TL sistem söyleyebilir misiniz?
İşlemci kutusundan çıkan fanı kullanacağım kasa olmayacak.
AliExpress gibi Çin'den olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 9. nesil.
GT 1030.
8 GB RAM.
PSU anakart kasa desek söylediğiniz oyunları rahat oynatacak bir kasa topluyorsunuz hem para da artabilir.

Hocam ekran kartı markası nedir ASUS MSI ya da kaç GB kaç MHz?
Marka farketmez hocam 800 TL ye MSI marka bulabilirsiniz bu sisteme fazla bir power almak da gereksiz olur,500 wattlık +80 power işinizi hayli hayli görecektir 9. Nesil bir anakart da 2666 MHz destekliyor diye biliyorum en fazla 8 GB 2666 MHz bir ram alırsınız hocam

Marka fark etmez hocam 800 TL'ye MSI marka bulabilirsiniz bu sisteme fazla bir Power almak da gereksiz olur, 500 Watt'lık +80 Power işinizi hayli hayli görecektir 9. nesil bir anakart da 2666 MHz destekliyor diye biliyorum en fazla 8 GB 2666 MHz bir RAM alırsınız hocam.

Ben biraz değiştirip 10. nesil alırım gerisi için sağ olun <3

Merhaba.
Gerçekten çok güzel bir PC toplayacaktım fakat dolar arttı RX 550 1000 TL oldu. APU olmayacak şekilde 3000 TL sistem söyleyebilir misiniz?
İşlemci kutusundan çıkan fanı kullanacağım kasa olmayacak.
AliExpress gibi Çin'den olmayacak.
RX550'li 3000'e alabilirsin fakat G6400 var, yani çift çekirdek işini görür fakat GTA V High'da 70fps FİveM'da daha fazla verir ayrıca i3 10100F eklersen +30fps veriyor zaten bence öyle yap. Sistem GameGaraj'da satılıyor, APU olacaksa R5 3400G.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı