3000 TL'ye Dizüstü Tavsiyesi

KararsizKaldim

Hectopat
Katılım
7 Mart 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar
Ben bir laptop almak istiyorum fakat vazgeçemediğim özellikler var. Örneğin ssd gibi 256 lık bir ssd den vazgeçmem hdd ye gerek duymuyorum performans önemli . 16 gb ram tercihimdir ama daha önemlisi şuan update edilebilir bir kasa olması araştırmalarım sonunda bunun önemli olduguna karar verdim. Bilgisayarımı param oldukça iyileştirebilmeliyim. Ekran kartı uyumsuz ve zor değişen çoğunda onboard olacağından önemli ilk seçimde şimdilik ram 8 gb olsada olur ama 32 lik gibi bir uyum şart. 3000 lirayı biraz aşabilirim haliyle freedos alacağım ama bana marka model lazım gerisi hallolur. Anlayacağınız workstation modelleri tarzı birşey arıyorum ama 8 milyarda veremem malum dolar artıyor. Bütün gün ara ara girerim sizinde tavsiyenizi yönlendirecek sorularınız olursa cevaplarım . Şimdiden Teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI adlı markaya yönelebilirsiniz. Bknz. MSI GE 60 - MSI GE 70 - MSI GE 62 (Bütçe aşılıyor) - MSI GE 72 (Bütçe aşılıyor). Şu an mobilden girdiğim için link atamıyorum fakat sanalmarketim.com dan bu ürünlere bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı