3000 TL'ye G4560 işlemci ve GTX 970 ikinci el sistem alınır mı?

İnternette aynı işlemci ve ekran kartına sahip fakat kalan parçaları farklı olan sistemlere ait 2 adet test buldum. Güvenilirlikleri konusunda pek bir bilgim yok. Eğer sizde denk gelirse bana yollar mısınız? @Kosinüs

-Prime 95 dışında hangi testleri yapmam gerekiyor?
-Bu testlerde nasıl sonuçlar almam normal?
-Testler dışında dikkat etmem gereken noktalar neler?
Denk gelirse yollarım tabii. Test sonucu sonuçların yüzde dördünden daha iyi olduğunu gösteriyor. O test hakkında bir bilgim yok fakat çıkan sonuç iyi bir sonuca benzemiyor.

Anladım tamamdır, teşekkür ettim tekrardan.

Diğer arkadaşlar arasından bilgili olanlar varsa yarın öğleden sonraya konuya bekliyorum ^^

Bilgisayara RAM Testi ve Aida64 ile stres testine sokun. Çok emin olmamak ile birlikte CS:GO gibi oyunlarda işlemciden dolayı darboğaz olabilir. i5 4460 veya 4590 ile sorun yaşamazdınız muhtemelen. İşlemci dışında güzel sistem.

Bilgisayara RAM Testi ve Aida64 ile stres testine sokun. Çok emin olmamak ile birlikte CS:GO gibi oyunlarda işlemciden dolayı darboğaz olabilir. i5 4460 veya 4590 ile sorun yaşamazdınız muhtemelen. İşlemci dışında güzel sistem.

Farkındayım işlemciyi fakat ileriye dönük upgrade edilebilecek bir sistem daha sonrasında işlemci alınabilir diğer parçaları 3000 TL'yi karşılıyor mu peki?

Ayrıca bu yazdığınız testlerde almam gereken sonuç nedir acaba?

Tamamdır çok teşekkür ederim. Bununla ilgili programı nereden indirebileceğimi eğer forum kuralları dahilinde ise link olarak paylaşabilir misin benimle? [emoji18]

Birde son sorum alınır alınmaz sistem yükseltilmek istese işlemciyi hangi işlemciyle değiştirmek şu anda mantıklı olur? @Kalanlı Bölme

-i3 6098p gibi bir işlemci ilede darboğaz sorunu yaşar mıyız? :)

Son düzenleme:
Birde son sorum alınır alınmaz sistem yükseltilmek istese işlemciyi hangi işlemciyle değiştirmek şu anda mantıklı olur? @Kalanlı Bölme

-i3 6098p gibi bir işlemci ilede darboğaz sorunu yaşar mıyız? :)[/QUOTE]
İşlemciye yük bindiren oyunlarda sorun olabilir belki. Ama sanırım çoğunlukla yaşamazsınız. i5 6400 veya i5 6500 alabilirseniz çok iyi olur. Sistem 3000TL için güzel bir sistem. Eğer uygunsa alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı