3000 TL'ye iPhone 7 Almak

Atacel elektronik satıcısındanmı yaptınız alışverişi. PTT sitesi biraz garip ikinci el telefonlarda satılıyor aynı fiyata anlamadım.

Son düzenleme:
Bende İphone 7 kullanıyorum ama bazı kronik sorunlar var gibi bence bu modelde. Haberiniz olsun.

Önceki telefonum 6s’ti, ekimden beri 7 kullanıyorum ve iOS 11’in tüm cihazlara getirdiği sorunlar dışında bir fark ya da sıkıntısı yok. @YellowFLAAASH dostum bence ₺100 daha koyup aklında hiç soru işareti bırakma, Vatan Bilgisayar’dan al

Önceki telefonum 6s’ti, ekimden beri 7 kullanıyorum ve iOS 11’in tüm cihazlara getirdiği sorunlar dışında bir fark ya da sıkıntısı yok. @YellowFLAAASH dostum bence ₺100 daha koyup aklında hiç soru işareti bırakma, Vatan Bilgisayar’dan al
Vatanın kazığını yemek istemem çok saçmalıyorlar. Epptden alıcaktım firmayı aradım telefonu alacağım diyince 2950 TL den 3090 çıkardı.
Bu satıcı güvenlirmi Apple iPhone 7 32 Gb Fiyatı ve Özellikleri | Jet Black & Siyah Modelleri Hangi renk kullanıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı