3000 TL'ye iPhone 7 Almak

Ben de iPhone 7 kullanıyorum. Sıkça takılma oluyor, menü geçişleri, hücresel veriyi ayarlardan kapatırken, uygulama silerken (küçük büyük fark etmiyor bende). Daha vardı ancak aklımda değil, telefonun işlemci saat hızı inanılmaz yüksek, belki de yeni mimari yüzündendir, alışım süreci olarak kabul edilebilecek kadar az olsa neyse, neredeyse yaptığınız 10 şeyden 3’ünde takılma yaşıyorsunuz. Bu sorunlar için Apple’a başvurduğumda ise iTunes üzerinden İOS güncel sürümünü indirin dediler ancak yapınca bir şey değişmedi. Kısacası telefonda hatalar var ancak kesinlikle yavaş vs değil aksine aşırı hızlı, eğer iPhone alacaksanız iPhone 7’yi tercih edebilirsiniz.

₺3000'de ₺100 ne zamandan beri kazık? Ki bir de orijinal fiyatı ₺3.299 iken
Geçen 2900 TL idi ve dk başı fiyatıyla oynuyor. Ben aldıktan sonra fiyatı düşerse can sıkar. Tv aldık 2 gün sonra satıci fiyatı düşürdü ve hala tv gelmedi kargoyla bize.
Ben de iPhone 7 kullanıyorum. Sıkça takılma oluyor, menü geçişleri, hücresel veriyi ayarlardan kapatırken, uygulama silerken (küçük büyük fark etmiyor bende). Daha vardı ancak aklımda değil, telefonun işlemci saat hızı inanılmaz yüksek, belki de yeni mimari yüzündendir, alışım süreci olarak kabul edilebilecek kadar az olsa neyse, neredeyse yaptığınız 10 şeyden 3’ünde takılma yaşıyorsunuz. Bu sorunlar için Apple’a başvurduğumda ise iTunes üzerinden İOS güncel sürümünü indirin dediler ancak yapınca bir şey değişmedi. Kısacası telefonda hatalar var ancak kesinlikle yavaş vs değil aksine aşırı hızlı, eğer iPhone alacaksanız iPhone 7’yi tercih edebilirsiniz.
Farkındaysaniz yeni telefonlara bakın samsung a6 2018 yılında çıktı a8de öyle a6 özellik bakımından kötü SD 450 mi ne var ve fiyatı 2900 falan ne hikmetse özellikler düştü fiyat arttı şuan iphone 7 fiyatını fazlasıyla hakediyor. Mat siyah ile jet arasındayım siz hangi renk kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
IOS 12 de yolda 7-8 aşırı iyi olacak tahminimce kafanda soru işareti olmasın aldığın andan itibaren bir dakika bile pişman olmayacaksın.

3000 tl verip de 7 almayın ben kullanıyorum cihaz çok iyi öneriyorum ama sıfır önermiyorum o fiyata gidin 7 Plus yada 8 alın ikinci el temiz garantiler çok ama sıfır hiçbir cihaz bilindik markalar parasını hak etmiyor

Sıfır alıp kullanacaksanız alın derim ama android tarafında s8 var onu da öneririm karar sizin sistem tarafında iOS mu andorid mi istiyorsunuz orda bitiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı