En mantikli oneriler bunlar hocam. Ekstra bunalra var ama B75 Pro en iyi secenek olur.Başka önerileriniz yok değil mi? %75 olur fark etmez. B75 Pro hoşuma gitti şu anlık.
Tamamdır teşekkürler. İncelemelerine bakayım ona göre kararımı vereyim.En mantikli oneriler bunlar hocam. Ekstra bunalra var ama B75 Pro en iyi secenek olur.
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark Top87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye
80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik, retro bir estetik getiriyor.www.gaming.gen.tr
En mantikli oneriler bunlar hocam. Ekstra bunalra var ama B75 Pro en iyi secenek olur.
80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik, retro bir estetik getiriyor.www.gaming.gen.tr Butceyi 4000 yaparsak onerileriniz nedir? Islemci icin sogutucu alazaktim vaz gectim. Sirf kasada daha guzel duracak diye ayni performansi veren baska bir sogutucu almaya gerek yok sanki.En mantikli oneriler bunlar hocam. Ekstra bunalra var ama B75 Pro en iyi secenek olur.
80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik, retro bir estetik getiriyor.www.gaming.gen.tr
AK820 nasıl peki? Sesi hosuma gitti ufak bir ekraninin bulunmasi da.
Bir de %100 modelleri atabilir misiniz? Bir bakayim. Bu arada Akko gibi markalari ilk defa duyuyorum. Surekli onerilen markalar ama uzun omurde sorun cikartmaz degil mi? 1 kere alip uzun sure kullanacagim.
Bu Hall Effect olayı tam olarak ne? Sosyal medyada görüyorum masaya vuruyor klavye hareketi algılıyor. Bu hassasiyeti mi sağlıyor? B75 Pro da aklımda ama ekran yok.Hepsi iyi hocam bunlarinda. Sadece VGN'nin tasarimini begenmiyorum bu modelindeki. B75 Pro ve Top75 arasindan birini alın bence bütcenize gore.
Bu hall effect olayı tam olarak ne? Sosyal medyada görüyorum masaya vuruyor klavye hareketi algılıyor. Bu hassasiyeti mi sağlıyor? B75 Pro da aklımda ama ekran yok.ekran ve şu ses açma kapama için tekerlek olması şart gibi geliyor bana. Top75 alacağım gibi o zaman. Umarım iyi olur. Hiç %75 klavye kullanmadım. GTA oynarken de numpad lazım oluyordu ama alışılır herhalde.
Cok soru soruyorum da Aliexpress üzerinden alinca bayagi uyguna geliyor galiba. Vergi vb. muhabettleri tam olarak nasil isliyor?Hall effect te klavye switchleri manyetik oluyor sanirim hocam burada yanlisim olabilir. Klavyenn tepkileri daha hizli ve uzun omurlu oluyor.
Numpadli hem ekranli hem ses tekerlekli Darmoshark top98 modeli var oda stoklarda yok maalesef. Alisirsiniz yuksek ihtimal. Daha bile rahat hatta.
Aliexpress hakkinda bilgim yok hocam yanlis bilgi falan vermek istemem.Cok soru soruyorum da Aliexpress üzerinden alinca bayagi uyguna geliyor galiba. Vergi vb. muhabettleri tam olarak nasil isliyor?