3000 TL'ye kadar klavye onerisi

4500'e çıktıysan Scope II RX iyi bence. Tuşları desen çift PBT, switch desen RX optik aşırı stabil bir switch, sesi fena değil, kalitesi güzel, yazılımı TR layoutu her şeyi var :D
Bir tek hotswap değil, zaten RX switchler özeller o da o yüzden.
Rog Azoth Snow NX Switch aldım 2. el. ama 2 aylıkmış sıfır gibi duruyordu ilan resimlerinde. Yarın gelir herhalde bakacağız.

@The Man From E.A.R.T.H. dolandirildim. 😎 Ne yapayim karakolla ugrasayim mi sizce? Yoksa koseme gecip hayati mi sorgulayayim. Arkadas bana Gamepower Ogre gondermis. 😀

Son düzenleme:
Rog Azoth Snow NX Switch aldım 2. el. ama 2 aylıkmış sıfır gibi duruyordu ilan resimlerinde. Yarın gelir herhalde bakacağız.

@The Man From E.A.R.T.H. dolandirildim. 😎 Ne yapayim karakolla ugrasayim mi sizce? Yoksa koseme gecip hayati mi sorgulayayim. Arkadas bana Gamepower Ogre gondermis. 😀
Aabiiiiii...
PG ile mi almıştın? Bence peşini bırakma.

Hayir. Adam engellemedi ki beni. Su anda konusuyoruz. Yanlislik olmustur kontrol edicem bekleyin diyor. Aciklamaya da bir sey yazmadi. Bakalim. Verecegi yanita gore hareket edecegim.
Hocam umarım halledersiniz. EFT ile alırken en azından açıklamaya sahibinden sitesinde şu numaralı ilandaki bu klavyenin parası tarzı bir şey yazın demek istemiştim. En azından sorun yaşayınca elinizde bir belge olur.

Hocam umarım halledersiniz. EFT ile alırken en azından açıklamaya sahibinden sitesinde şu numaralı ilandaki bu klavyenin parası tarzı bir şey yazın demek istemiştim. En azından sorun yaşayınca elinizde bir belge olur.
Artik gecti. Adama da inaniyorum bir yandan. Dolandirici olsa engellemez miydi? Bekleyin yanlislik olmustur kontrol edecegim diyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı