3000 TL'ye kadar klavye onerisi

Başka önerileriniz yok değil mi? %75 olur fark etmez. B75 Pro hoşuma gitti şu anlık.
En mantikli oneriler bunlar hocam. Ekstra bunalra var ama B75 Pro en iyi secenek olur.

En mantikli oneriler bunlar hocam. Ekstra bunalra var ama B75 Pro en iyi secenek olur.

Tamamdır teşekkürler. İncelemelerine bakayım ona göre kararımı vereyim.

Butceyi 4000 yaparsak onerileriniz nedir? Islemci icin sogutucu alazaktim vaz gectim. Sirf kasada daha guzel duracak diye ayni performansi veren baska bir sogutucu almaya gerek yok sanki. 😀

Top75 modeli guzel gorunuyordu.

Son düzenleme:
AK820 nasıl peki? Sesi hosuma gitti ufak bir ekraninin bulunmasi da.

Bir de %100 modelleri atabilir misiniz? Bir bakayim. Bu arada Akko gibi markalari ilk defa duyuyorum. Surekli onerilen markalar ama uzun omurde sorun cikartmaz degil mi? 1 kere alip uzun sure kullanacagim.

Bende ilk klavye almak için araştırdığımda şaşırmıştım ilk defa duyduğum markalardı fakat Ajazz'ın klavyelerini incelediğimde hem tasarım hem ses gibi özellikler olarak hoşuma gitti kullanıcı yorumlarınıda olumlu görünce aldım 1 haftadır kullanıyorum hiçbir kusuru yok benim adıma belki klavye İngilizce ü i falan yazmıyor üzerinde ama bakmadan yazıyorum zaten ben o yüzden umurumda bile olmuyor.

@kxy bütçeyi arttırınca aşağıdaki modeller arasında gidip geliyorum. Bu modeller arasında hangisi daha iyidir? Üzerinde ekran olanlar ilgimi çekti biraz.

Hepsi iyi hocam bunlarinda. Sadece VGN'nin tasarimini begenmiyorum bu modelindeki😅. B75 Pro ve Top75 arasindan birini alın bence bütcenize gore.
Bu Hall Effect olayı tam olarak ne? Sosyal medyada görüyorum masaya vuruyor klavye hareketi algılıyor. Bu hassasiyeti mi sağlıyor? B75 Pro da aklımda ama ekran yok. 😔 Ekran ve şu ses açma kapama için tekerlek olması şart gibi geliyor bana. Top75 alacağım gibi o zaman. Umarım iyi olur. Hiç %75 klavye kullanmadım. GTA oynarken de NumPad lazım oluyordu ama alışılır herhalde.

Bu hall effect olayı tam olarak ne? Sosyal medyada görüyorum masaya vuruyor klavye hareketi algılıyor. Bu hassasiyeti mi sağlıyor? B75 Pro da aklımda ama ekran yok. 😔 ekran ve şu ses açma kapama için tekerlek olması şart gibi geliyor bana. Top75 alacağım gibi o zaman. Umarım iyi olur. Hiç %75 klavye kullanmadım. GTA oynarken de numpad lazım oluyordu ama alışılır herhalde.

Hall effect te klavye switchleri manyetik oluyor sanirim hocam burada yanlisim olabilir. Klavyenn tepkileri daha hizli ve uzun omurlu oluyor.

Numpadli hem ekranli hem ses tekerlekli Darmoshark top98 modeli var oda stoklarda yok maalesef. Alisirsiniz yuksek ihtimal. Daha bile rahat hatta.

Hall effect te klavye switchleri manyetik oluyor sanirim hocam burada yanlisim olabilir. Klavyenn tepkileri daha hizli ve uzun omurlu oluyor.

Numpadli hem ekranli hem ses tekerlekli Darmoshark top98 modeli var oda stoklarda yok maalesef. Alisirsiniz yuksek ihtimal. Daha bile rahat hatta.
Cok soru soruyorum da Aliexpress üzerinden alinca bayagi uyguna geliyor galiba. Vergi vb. muhabettleri tam olarak nasil isliyor?

Yeni bir şey almaktan bir yandan da nefret ediyorum. Ekran kartı almayı düşünüyordum DDR5'e geçtim. Durduk yere şu anki soğutucumla aynı performansı sunan başka bir soğutucu siparişi verdim sırf daha iyi durur kasamda diye. Maksimum 3000 TL olarak belirlediğim klavye bütçemi de aşağıdaki klavyeyi sipariş vererek aşmayı düşünüyorum. Artık ARC B580 alıp mükemmel klavyemle kullanırım herhalde. 😀Aşağıdaki klavye nasıldır? Yorumlalara bakacak olursak mükemmel. Klavyeler sanırım bu bütçelere çıkınca kusursuz oluyor. Bu bütçedeki klavyelerin hepsi mükemmel. Kafa karışıklığına sebep oluyor bu da. Yine soracağım rahatsız ediyorum sürekli kusura bakmayın aşağıdaki klavye alınıp geçilir mi yoksa farklı bir klavye öneriniz olur mu? @kxy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı