3000 TL'ye kadar klavye onerisi

Bilmiyorum bu modeli cidden hocam 😅. Guzel duruyor ama kucuk kardesi denebilecek olan fun60 gayet iyiyken bu kotu olamaz.

Keske su klavye geri gelse stoklara ama.

Bilmiyorum bu modeli cidden hocam 😅. Guzel duruyor ama kucuk kardesi denebilecek olan fun60 gayet iyiyken bu kotu olamaz.

Keske su klavye geri gelse stoklara ama.
Bunun iyi yanı neydi tam olarak?

Hem manyetik switch hende bu fiyata fazla kaliteli olmasiydi hocam. Ayriyetten sesi fazlaca hosuma gidiyor 😅.
Bu da iyiymis yahu.

Hem manyetik switch hende bu fiyata fazla kaliteli olmasiydi hocam. Ayriyetten sesi fazlaca hosuma gidiyor 😅.
Bu hazır klavyelerdeki switchler önceden yağlanıyor değil mi? Daha önce Akko'nun switchleri yağlamadığına dair bir yorum okumuştum da sanırım o hazır switchler içindi.

Son düzenleme:
Bu da iyiymis yahu.

Bu hazır klavyelerdeki switchler önceden yağlanıyor değil mi? Daha önce Akko'nun switchleri yağlamadığına dair bir yorum okumuştum da sanırım o hazır switchler içindi.

O konuda bilgim yok hocam maalesef ilk defa sizden duydum Akko'nun switchleri yaglamadigini.

3700'e Scope II RX var ama o bütçeye çıkar mısın bilmiyorum. 3200'e Scope RX var ama II varken almazdım ben. Diğer çon çan çin huamatoxiang markalara ben açıkçası ısınamıyorum, o yüzden onlardan öneri yapamam.

3700'e Scope II RX var ama o bütçeye çıkar mısın bilmiyorum. 3200'e Scope RX var ama II varken almazdım ben. Diğer çon çan çin huamatoxiang markalara ben açıkçası ısınamıyorum, o yüzden onlardan öneri yapamam.
Butceye 4500 diyebiliriz. Almisken duzgun bir sey alacagim icin butcemi biraz arttirdim. Akko Mongseek M1 dusunuyorum normalde. Çinli markalara ben de pek hos bakmiyordum ama Akko markasi icin problem yasayan birini gormedim. Mause alacagim ek olarak mesela Scyrox almayi dusunurken Asus'a dondum Scyrox beni kaliteli olduguna Akko kadar inandiramadi. 4500 TL civarina Asus gibi markalarin Akko gibi modeller sunabilecegini sanmıyorum ama
bildiginiz model varsa atin degerlendireyim. Profosyonel bir oyuncu olmadigim icin gecikme cart curt seyleriyle ilgilenmiyorum belki bu yuzden Asus gibi markalar da ilgimi cekebilir bir ihtimal. Bir de Akko gibi markalara neden isinamadiginizi ogrenebilir miyim? Ajazz'a falan ben de isinamadim da Akko ve Wraith gibi bazi markalar kaliteli gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı