3000 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
3000

Butcher44

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba toplam bütçem maksimum 3000 TL.

Klavyede Z tuşunun solunda kesinlikle <> tuşu olmak zorunda çünkü yazılım mühendisiyim, aynı zamanda oyun da oynuyorum.
Mouse kablolu kablosuz fark etmez, sabit kasamda kullanacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba toplam bütçem maksimum 3000 TL.

Klavyede Z tuşunun solunda kesinlikle <> tuşu olmak zorunda çünkü yazılım mühendisiyim, aynı zamanda oyun da oynuyorum.
Mouse kablolu kablosuz fark etmez, sabit kasamda kullanacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Klavye: Razer Ornata V3.
Mouse: Razer Viper 1000 Hz değerine sahip hafif ve hızlı.

Klavye: Razer Ornata v3.
Mouse: Razer Viper 1000 Hz değerine sahip hafif ve hızlı.

Razer fetişizmi yaşıyorsunuz anlaşılan. Ama berbat fetisinizi kendinize saklayin 2K'lik mebrane klavye önermek kasapliktir.

Ayrıca muhtemelen marka hastalığınız gözünüzü kör etmis ve cobra yerine Viper yazmışsınız. 1k hz polling artik standart zaten.

Razer fetişizmi yaşıyorsunuz anlaşılan. Ama berbat fetisinizi kendinize saklayin 2K'lik mebrane klavye önermek kasapliktir.

Ayrıca muhtemelen marka hastalığınız gözünüzü kör etmis ve cobra yerine Viper yazmışsınız. 1k hz polling artik standart zaten.

Hocam siz ne önerirsiniz ?
Aklımda mouse olarak Furylevel z1 var .

Ayrıca sormak istiyorum.
Havit H7 kulaklık sipariş verdim.
Kablosuz klavye ve mouseda alsam 3 doungle birbiriyle karışırmı sizce ?

Hocam siz ne önerirsiniz?
Aklımda mouse olarak furylevel Z1 var.

Ayrıca sormak istiyorum.
Havit H7 kulaklık sipariş verdim.
Kablosuz klavye ve farede alsam 3 doungle birbiriyle karışırmı sizce?

Yurt dışından almayi sorun etmiyorsaniz Temu'da AJ159PRO tekrar stoka girmişti.

Klavye olarak Türkçe istediğiniz için yeterli bilgim yok yanlış bir öneride bulunmak istemem.

Kendim ayni anda iki dongle bagli sekilde kullanıyorum bir sorun yasamadim. Muhtemelen sizde yasamazsiniz.

Ayrıca muhtemelen marka hastalığınız gözünüzü kör etmis ve cobra yerine Viper yazmışsınız. 1K Hz polling artik standart zaten.

O fiyata 8K Hz mouse mu bekliyorsun kanka SteelSeries Rival 3 önerebilirim o bütçelere.

O fiyata 8K Hz mouse mu bekliyorsun kanka SteelSeries Rival 3 önerebilirim o bütçelere.

Önerdiginiz Razer'i konu sahibinin bahsettiği Z1 bile yerin dibine sokacaktır. Laf olsun diye öneri yapıp bide laf kalabalığı yapmayın bırakın düzgün önerileri olan insanlar konu sahibine yardımcı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı