3000 TL'ye oyun faresi ve klavyesi önerisi

Bütçe
3000

Habibi41

Decapat
Katılım
18 Mart 2022
Mesajlar
122
Merhaba, oyuncu fare ve oyuncu klavye alacağım. Çok araştırdım ama bir şey bulamadım. Tavsiyeleriniz neler? Klavye için bütçe 2000 TL. Mouse için bütçe 1000 TL. Klavyede mavi ya da kırmızı switch olabilir. Farede IPS benim için önemli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi tutuş biçiminiz nedir?


%60 istersen:
 
Fareyi tutuş biçiminiz nedir?


%60 istersen:

Palm ve fingertip.
 
 

Razer DeathAdder V2 nasıldır.
HyperX fareler iyi mi?
HyperX alloy Origins nasıl?
Fareyi tutuş biçiminiz nedir?


%60 istersen:

XPG Summoner'in garantisi hakkında bilginiz var mı?
 
Full tip klavye seviyorsanız HyperX Alloy Elite 2. TKL ya da daha küçük seviyorsanız Banggooddan Gamakay LK67, Royal Kludge RK84 öneririm. (Yazdıklarımın hepsini kullandım.)
Mouse olarak palm için Model D Wireless önerirdim ama fingertip kullandığınız zaman sıkıntı çekersiniz. Razer Viper Ultimate belki iki tutuş için de rahat olabilir. (Hocam fare konusunda iki tutuşa da uygun bir mouse zor gibi :) )
 
Full tip klavye seviyorsanız HyperX alloy Elite 2. TKL'ya da daha küçük seviyorsanız Banggood'dan GamaKay LK67, royal kludge RK84 öneririm. (yazdıklarımın hepsini kullandım.)
Mouse olarak palm için model D Wireless önerirdim ama fingertip kullandığınız zaman sıkıntı çekersiniz. Razer Viper Ultimate belki iki tutuş içinde rajat olabilir. (hocam fare konusunda iki tutuşa da uygun bir mouse zor gibi :) )

DeathAdder V2 nasıl
Sadece palm olsa da olur.
 

Geri
Yukarı