Hocam bu pin olayı çok kafamı karıştırdı bunu kolay yoldan öğrenebileceğim bir yolu var mı?Alacağın ekran kartında 3 tane 8 pin girişi olmamasına dikkat et o zaman. Yoksa uymaz XPG'ye. XPG de 2 tane 8 pin 1 tane de 12vhwpr kablosu var.
Hocam neresi karıştırdı kafanı? Hangi kısım. Ona göre anlatayım.Hocam bu pin olayı çok kafamı karıştırdı bunu kolay yoldan öğrenebileceğim bir yolu var mı?
Hocam neresi karıştırdı kafanı? Hangi kısım. Ona göre anlatayım.
Örneğin yeni nesil ekran kartlarında sorun yaşanır mı veya bütün ekran kartları ile uyup uymadığının ayırt edilebilecek en kolay özelliği nedir karşılaştırdığımızda hemen anlayabileceğimiz şekilde. Ekran kartı aldığımızda bu kezde uymadığından yeniden PSU almayayım.
Kyber daha iyi element revo modeline göre.Şuan için bir psu siparişi veremedim, araya giren acil işlerim olduğundan bilgisayar başına oturamamıştım.
Kyber ile şu model arasında kaldım High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik, bana sorun yaratmayacak olan model yine kyber mıdır?
Kyber iç bileşen olarak daha kaliteli bir model.Şuan için bir psu siparişi veremedim, araya giren acil işlerim olduğundan bilgisayar başına oturamamıştım.
Kyber ile şu model arasında kaldım High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-N2850BR-H12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik, bana sorun yaratmayacak olan model yine kyber mıdır?
Kyber daha iyi element revo modeline göre.
Revo model de kötü bir model değil fakat Türkiye pazarına özel fiyat/performans modeli olarak belirtilmiş genel olarak. Üzeceğini zannetmiyorum.
GAMDIAS HELIOS P1A-750G 750W 80+ Gold Aktif PFC Gaming ATX Power Supply (PSU)
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Ãst Seviyeye TaÅıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taÅıyacak ekipmanları keÅfedin!, GAMDIAS HELIOS P1A-750G 750W 80+ Gold Aktif PFC Gaming ATX Power Supply (PSU), GAMDIAS-HELIOS-P1A-750G, Power...www.gamemar.com
Pek incelemesini bulamadım fakat SPL tierlistinde B+* derece almış.
Belki değerlendirilebilir.
Bunu ben de önerdim yukarıda, bayağı güzel beğendiğim bir PSU.
Bu daha iyi NO832a platformunu kullaniyor. Daha yeni. PCI-e 5.1 falan var. O NO817a. High Power uretimli bir model zaten kasa tipindende belli.