3000 TL’ye Toplama PC mi PS4 mü?

atatol

Centipat
Merhaba, benim 3000 TL nakitim var. İlk başta bilgisayar toplamak istiyordum ama o bilgisayar da RTX 2060 Ryzen 5'li falan. Tabii 3000 TL ile nereye topluyorsun diyeceksiniz. Parçaları teker teker almayı düşünüyordum yani 3000 TL biriktirip ekran kartı, 3 ay sonra 3 bin biriktirip işlemci şeklinde alacaktım. Sonra dedim ki ben niye PS4 almıyorum ama sonra PS5'in çıktığı ve yeni Spiderman oyunu, Horizon’un yeni oyunu falan gelmeyecek diye düşündüm. PS4 alıp şimdiki bilgisyarımı 1 sene sonra 7000 TL civarına satıp (Omen by HP laptop 15-CE0xx) o zaman çoğu parçasını alırım diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, karar veremedim? PS4 alıp 1 sene sonra PC'mi satıp RTX 2060 sistem almak mı yoksa PS4 almadan parçaları teker teker almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda üretmi durduruldu mu bilmiyorum ama Vatan'da vs. bir yerde yok. Letgo'da 6750'ye optik sürücüsü çalışmayan bir tane buldum ama benimkinde ne bir çizik ne bir bozulma var o yüzden 7000'e satmayı düşündüm.

Hocam daha yükseğe de satılır 14 k PC 7 k nedir :D bence 8 k ya kadar yolu var arızasız ise.

Sisteminiz var mı, yok mu? Seneye 7000 liraya satacak laptopunuz varsa, neden PS4 alıyorsunuz veya sistemi 3000 liraya toplamaya çalışıyorsunuz?

Ayrıca attığınız laptopu 7000 liraya zor satarsınız.

Evet sistemim var. Sistemi 3000 liraya toplamaya çalışmıyorum 3000 TL'ye ekran kartı alıp sıra sıra almayı düşündüm yani ekran kartı alıp 3 ay biriktirip tekrar 3 bin biriktirip işlemci almak diye gidiyor. Neden PS4 alıyorsun sorusuna gelirsek Last of Us, God of War gibi oyunları oynamak istiyorum köşede bir yerde konsol bulunsun istiyorum. Ve şuanki sistemim 1050 Ti'lı ve AC odyyseyde 40 50 FPS alıyorum ( Low'da ) bu yüzden pek yeterli gelmiyor o yüzden yeni sistem dizmek istiyorum.

Sisteminiz yok ise 3000 liraya sistem alabilirdim. Başlangıç seviyesi bir sistem. Fakat bunun için de kara cuma indirimlerini beklerdim. Ya da PS4 alıp mükemmel grafiklerle güzel güzel oyun oynardım.

Sistemim var.

Hocam şu an elinizin altında bilgisayar var mı? Varsa özellikleri nedir? İyi bir bilgisyariniz varsa PS4 alınabilir.

İlk başta bahsettiğim gibi Omen 15 laptopum var.
Özellikleri:
i7 7700.
1050 Ti.
16 GB RAM.
1TB.
256 GB SSD.
Orijinal Windows 10.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı