3000TL, %60 klavye önerisi

• Konuyu başlatan elecia1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 133
Bütçe
3000
60 değil ancak 75 olarak Epomaker HE75 öneririm.

Rengi sıkıntı olmayacaksa o fiyattaki en iyi klavye buydu en son. Eğer indirime giren başka bir ürün yoksa.

%75 ister misiniz? Renklerini sevmediyseniz sonradan keycap alıp değiştirmek en mantıklısı olur.

Son düzenleme:
Bu arada hocam 60 klavye kullandım 75'e göre daha kısıtlayıcı oluyor. Yani bu sefer de çok kücük olabilir. Daha önce 60 klavye kullanmadıysanız hiç bulaşmayın 75 alın. F tuşları vs sıkıntı yaratır.

Hem Aula F75, HE75 gibi klavyelerdeki ses butonu çok işinize yarayabilir. Aula F75 almadan önce ihtiyac görmüyordum ama artık ses tekerleksiz klavye almayacağım gibi. Anında ses seviyesini değiştirmek çok iyi geliyor ve bunu isterseniz makrolayabilirsiniz bazı klavyelerde. Aula da olmuyor sanırım.

Bu arada hocam 60 klavye kullandım 75'e göre daha kısıtlayıcı oluyor. Yani bu sefer de çok kücük olabilir. Daha önce 60 klavye kullanmadıysanız hiç bulaşmayın 75 alın. F tuşları vs sıkıntı yaratır.

Hem Aula F75, HE75 gibi klavyelerdeki ses butonu çok işinize yarayabilir. Aula F75 almadan önce ihtiyac görmüyordum ama artık ses tekerleksiz klavye almayacağım gibi. Anında ses seviyesini değiştirmek çok iyi geliyor ve bunu isterseniz makrolayabilirsiniz bazı klavyelerde. Aula da olmuyor sanırım.

MCHOSE jet75'e baktım, içime sindi. Kullanan varsa ürün nasıl?

Neden mantıksız olduğunu açıklayabilir misiniz pek anlamıyorum bu konulardan
Manyetik klavyelerin basım hissiyatı az sesi takoz gibi ve yalıtım sıfır denebilir. Dediğim gibi e-sporcu değilseniz almayın bence.

Manyetik klavyelerin basım hissiyatı az sesi takoz gibi ve yalıtım sıfır denebilir. Dediğim gibi e-sporcu değilseniz almayın bence.

Manyetik kalvyelerin farkını hissedebilen var mı? Denemedim ancak genelde hissetmiyorum diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı