3000TL gamepad önerisi

DualSense alıp DSX/DualSenseX uygulamasıyla kullanabilirsiniz.
8BitDo Ultimate 2.4G'nin hall efect olanını alabilirsiniz.
8BitDo Ultimate Bluetooth alabilirsiniz.

Bu bütçede çok saçma olur Ultimate C almak.


Neden etmesin?
Hocam gamepad alacağım sıra yabancı forumlarda çok gezdim. Karşılaştırma videoları falan çok izledim, onların yorumlarına baktım. Millet 6 ayda bir gamepad değiştirmekten şikayetçi. Çabuk bozuluyorlar özellikle drift sorunu. 3 bin lira bir gamepade vericem ve hall effect sensor dahil olmayacak. Mümkün değil. Sırf markadan dolayı o fiyatlara satılıyorlar. Biraz araştırıp bilinçlenmek gerekiyor. Abidik gubidik dediğimiz markaları millet çatır çutur kullanıyor yurt dışında. Ama aslında çok kaliteli ürünler sadece biz bilmiyoruz. Bunlar bizim birincil piyasamızda olmadığı için insanlar araştırma da fazla yapmadan yurtdışı alışverişe de önyargılı davranıp göz önünde pahalı ne varsa kalitelidir diyerek ona yöneliyor haliyle.
 

Vader 4 pro yaklaşık 86$' a geliyor. Ayrıca +10$'a dock seçenekli alınabilir.

1722251362074.png
 

Vader 4 pro yaklaşık 86$' a geliyor. Ayrıca +10$'a dock seçenekli alınabilir.

Eki Görüntüle 2267416
Siteyi bilmediğim için AliExpress'den önerdim güvenilirse gayet güzel fiyat.
 
Önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Xbox 9. Nesil ya da arkadaşın önerdiği modeli alacağım. Bu modeller de kablo desteği oluyor mu acaba?
BitDo Ultimate C Wireless alıp geçebilirsiniz paranızın yarısı da cepte kalır. Daha iyi bişey olsun derseniz de link aşağıda. Xbox ve dual sense o paraları haketmiyor diye düşünüyorum.

GULIkit KK3 MAX

 
Önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Xbox 9. Nesil ya da arkadaşın önerdiği modeli alacağım. Bu modeller de kablo desteği oluyor mu acaba?
Kablo ile oynanabiliyor ama kablonun data özelliğinin olması lazım. Sadece şarj kablosu ise oynatmaz. Yanında gelen kablo oynatıyordur büyük ihtimalle.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı