Ssd'yi çıkarıp i5-6400 eklersem anakart bir problem çıkarır mı? Kimse H110m anakart önermiyorda.Kasa ve ssd çok fazla kaçmış o sisteme. Onlardan biraz kısıp İ5 işlemci almanızı tavsiye ederim.
Güzel sistem güle güle kullanın. Aynı sistemi umarım en kısa sürede bende toplayabilirimBen bu yakında PC siparişi verdim, depolama birimlerim vardı onun dışında yaklaşık 3bin'e geldi.
i3 7100
Msi GamingX 470 4GB
8GB Corsair Vengeance RAM
Corsair Carbide Spec-02
Msi B250M Bazooka
Aerocool Kcas 600w 80+
Seagate Barracuda 500GB 7200RPM
Çok kararsız kaldım yaDoğrusunu söylemek gerekirse bende sizinle aynı durumdayım. Okuduğum tavsiyelerden sonra işlemciye yükleneceğim gibi duruyor. H110M kullanan bir arkadaşım var uyum sorunu yaşamıyor. Sende de problem olacağını düşünmüyorum. Ancak şöyle de bir gerçek var, kime sorarsam bunun yerine bazooka tercih edersen biraz daha rahat edersin cevabını alıyorum. Yoruma açık tabii ki.
Hayır anakart bir problem çıkarmaz.Ssd'yi çıkarıp i5-6400 eklersem anakart bir problem çıkarır mı? Kimse H110m anakart önermiyorda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.