İ3 7100 ve GTX1050 Tİ Sistem Toplama

GTX1050Tİ ASUS Mu ? MSI Mı ?

• MSI

Oy: 3 75,0%
  • ASUS

Oy: 1 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

WellThing

Hectopat
Kendimce bazı videolardan alıntı yaparak bir sistem topladım. Sistemde herhangi bir uyumsuzluk olabilir mi ?

(Hard Disk elimde mevcut.)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    64,1 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem gayet güzel ve uyumlu. Hayırlı olsun. Fakat anakartın bios ayarlarının yapıldığına dikkat edin. Alacağınız anakart 6. nesili destekliyor. İşlemciniz 7. nesil. Alacağınız yere mümkünse bi sorun anakartın bios güncellemelerini yapmışmılar diye.

Hocam sistem gayet güzel ve uyumlu. Hayırlı olsun. Fakat anakartın bios ayarlarının yapıldığına dikkat edin. Alacağınız anakart 6. nesili destekliyor. İşlemciniz 7. nesil. Alacağınız yere mümkünse bi sorun anakartın bios güncellemelerini yapmışmılar diye.
Sistemi daha almadım Vatandan alacağım sanırım orası güncelliyor (internetten duydugum boyle).

Kasa olarak hem ucuz hem de iyi bir kasa. Ben sana bunu öneririm; Everest Rampage 79.
110 TL'ye bulabilirsin, 150 TL'ye de 600 watt power supply bulursun.

Valla biz aldık gayet güzel ve kullanışlı. Ben tavsiye ederim. Hem de ucuz, şekli falan da cok güzel.

7100 bütçe sistemler için artık gereksiz bir işlemci halini aldı. Neredeyse aynı performansı Pentium G4560 ile alabilirsin yarı fiyatına. Ucuz ve güzel görünümüne bakıp Everest almaya da kalkmayın, o kadar para veriyorsunuz emanet ettiğiniz kasa ve güç kaynağını kaliteli seçin. Anakart eski nesilin anakartı aldığınız yere BIOS güncellemesi yaptırın mutlaka.

i3 yerine Pentium'u seçtiğinizde cebinizde kalan para ile de SSD alın.

Şöyle ki sistem yük altın 230W falan çekiyor. 400W'lık iyi bir güç kaynağının halledemeyeceği bir şey değil ama 230W, 400W'ın yarısından fazla. Yani 400W'lık güç kaynağı 230W güç sağlarken yük altında fanlarını döndürecek. 600W'lık güç kaynağı ise 230W için fanlarını daha az döndürüyor.

@yangın dolabı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı