3000TL telefon önerisi

mi 9t veya note 9s alın
Başka alternatifleride düşünmek istiyorum.
Şuanda saydıkların arasında en iyisi Xiaomi Redmi Note 9S. Pil olarak biraz daha avantaj istiyorsan Samsung Galaxy M31 önerebilirim.
M31de aklımda ama özellikleri nasıl? Kamerası? Oyun performansı veya?
Samsung Galaxy A51 bakabilirsiniz Exynos + 4000 mah batarya size 6-10 saat arası ekran kullanım süresi sunar.
Özellik olarak nasıl? Oyun performansı işlemcisi kamerası yarışabilirmi redmi note 9s ile?

Pil ömrü 6000 mAh PUBG oynayacaksanız iyidir.
Polikarbonattır çerçevesi parmak izi olur
Note 9S le pek fark kamerada olmaz M31 kamerası biraz daha iyi
2 GB RAM daha fazla M31'in
Note 9S corning gorilla glass 5 M31 corning gorilla glass 3 Note 9S ekranı daha dayanıklı
Önemli farklar bunlar.

Pil ömrü 6000 mAh PUBG oynayacaksanız iyidir.
Polikarbonattır çerçevesi parmak izi olur
Note 9S le pek fark kamerada olmaz M31 kamerası biraz daha iyi
2 GB RAM daha fazla M31'in
Note 9S corning gorilla glass 5 M31 corning gorilla glass 3 Note 9S ekranı daha dayanıklı
Önemli farklar bunlar.
Yani işlemci farkı nedir peki? Bu özelliklere göre M31 daha iyi temelinde ekran dışı.
Xiaomi Redmi Note 9S alman faydalı olur.
Evet oda güzel aklımda note 9s ile m31 var diğerlerini eledim gibi.

Gündelik hayatta kullanmak için telefon istiyorsan yani oyunla işin yoksa yüksek performans Note 9S öneririm ama konuşma, oyun vs gibi isityorsan M31 alman faydalıdır.
Ama tabii ki Xiaomi Note 9S ile de performanslı oyunlar oynayabilirsin.

O zaman kararımı Note 9S kılıyorum galiba. Bir de şunuda diyeyim A51 nasıl?

Gündelik hayatta kullanmak için telefon istiyorsan yani oyunla işin yoksa yüksek performans Note 9S öneririm ama konuşma, oyun vs gibi isityorsan M31 alman faydalıdır.
Oyun oynanılacak ama fifa mobile ve pubg mobile falan oynanır en fazla ama ağırlıklı olarak gündelik işler instagram WhatsApp falan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı